5 tips til at skabe den helt perfekte gin & tonic til din næste fest

5 tips til at skabe den helt perfekte gin & tonic til din næste fest

Hvad end du skal holde den helt store fest eller blot får et par venner på besøg, så er det altid vigtigt, at man har lidt godt at drikke klar. En af de nye favoritter blandt folk er en lækker gin & tonic. Det kan derfor være en super god idé at gå ind og servere noget nyt og lidt mere spændende end blot den klassiske vin. Skal man derfor bruge noget gin, kan man sagtens finde mange forskellige varianter hos Uhrskov Vine her. De har et hav af forskellige muligheder, som man frit kan vælge i mellem, når man planlægger at lave en gin & tonic til sine gæster. Det er selvfølgelig også vigtigt, at man laver en god gin & tonic, og derfor er der her 5 tips til at lave den perfekte gin & tonic.

1.   Find det helt rigtige blandingsforhold

Når man bevæger sig ud i at mikse en gin & tonic sammen, så er det meget vigtigt, at man har det helt rigtige blandingsforhold, hvis man vil servere en lækker drink. Det kan være lidt svært at vurdere selv, hvis man ikke har lavet den før og kender målene. En god tommelfingerregel er derfor at tage 1 del gin med 2 dele tonic, hvilket svarer til en drink med en alkoholprocent på omtrent 18 procent.

2.   Find den helt rigtige gin

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at det er ginen, som er stjernen her. Det er derfor vigtigt, at man finder den helt rette gin, når man skal blande en lækker drink. Man kan efterhånden få gin i mange forskellige varianter, som bygger på forskellige noter og toner. Det kan for eksempel være citrus, bær, grønt eller noget helt andet. Man skal endelig smage sig frem, hvis man er i tvivl om, hvilken man foretrækker, og hvilken der vil passe bedst til lejligheden.

3.   Find den helt rigtige tonic

Selvom det måske er ginen, som er stjernen, så har tonicvanden naturligvis også en meget vigtig rolle at spille. Det er derfor essentielt, at man også vælger den rette tonic. Et godt råd er at finde sin tonic ud fra de toner, man finder i sin valgte gin. På den måde kan man være sikker på at få en lækker blanding, som passer godt sammen. Er man i tvivl er det igen bare om at smage sig frem; Der er altid en god undskyldning for at drikke lidt gin & tonic jo.

4.   Find den helt rigtige pynt

Når det kommer til en gin & tonic er pynt ikke bare pynt. Pynten på en gin & tonic gør meget for smagen af drinken, og derfor bør man også her vælge ud fra ginens noter. Hellere hold det simpelt fremfor at smide alt for meget på.

5.   Find den rette mængde af isterninger

Man skal ikke være bange for at smide mange isterninger i sin gin & tonic. Det værste, der kan ske, er at få en lunken gin & tonic. Desuden gør det ikke noget, hvis isen smelter lidt, da lidt vand bestemt ikke skader drinken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *