Brug antik møbler i indretningen

Brug antik møbler i indretningen

Det er blevet meget moderne at mixe gamle og nye møbler i indretningen. Om du har en sprit ny bolig eller en af ældre dato, er underordnet. De antikke møbler passer ind i ethvert hjem. Det som møblerne mixes sammen med, giver det samlede udtryk. Mange bruger enten pangfarver eller pastelfarver på væggen, som kan være med til at gøre de gamle møbler mere moderne i udtrykket.

 

 

Find dine nye gamle møbler på online auktion

Nye møbler behøver ikke nødvendigvis købes i et stort møbelhus med en masse nyt interiør. Du kan sagtens finde lækre nye gamle møbler hos www.lauritz.com. Lauritz er et af de mest kendte online auktionshuse. De har auktionshuse flere steder i landet, så det er også muligt at køre ud for at se, hvad de har. Der er et kæmpe udvalg af møbler – alt lige fra stole og borde til billeder og lamper. Du kan gå ind at følge de møbler, som du evt. kunne tænke dig at byde på. Det bliver derfor nemt og hurtigt at få et overblik over de nye møbler, som du gerne vil have i dit hjem.

 

Skatte på loppemarkedet

På loppemarkedet er der også meget guld at hente. Tit kan du finde flotte antikke møbler, som passer rigtig godt ind i den moderne indretning. Ift. om de antikke møbler er designklassikkere kan dog være lidt svært at vurdere. Derfor er det en rigtig god idé, at du har din smartphone ved hånden, så du bedre kan undersøge det. Du kan hurtigt købe katten i sækken, og det er rigtig ærgerligt. Derfor er det rigtig godt at tage på online auktion, her kan du være 100% sikker på kvaliteten, og mærket er, som det skal være, da det er professionelle, som tjekker alle varer og møbler igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *