Det, du skal vide, inden du skifter tag

Det, du skal vide, inden du skifter tag

At skifte sit tag er en større investering, og derfor er det vigtigt at være klædt godt på til opgaven. En god research omkring dit hus, tagtyper, priser og tagdækkerfirmaer er et godt kort at have på hånden, når du skal skifte dit tag. Disse fire punkter kan nemlig være med til at gøre selve processen mere overskuelig, mens du også får viden, der er essentiel, når det kommer til tagskifte.

Dit hus og dine ønsker

Når du skal skifte dit tag, er det vigtigt at se på husets stil og dit behov. Taget på et hus er en stor del af husets stil, og det er vigtigt, at taget passer til huset. I denne forbindelse er det godt at gøre op med, om du vil skifte husets stil eller beholde den oprindelige. Ligegyldigt hvad du vil, findes der mange forskellige tagtyper og designs, og derfor er der altid et tag, der passer til dit hus og dine ønsker.

Tagtyper og priser

Når du skal vælge et nyt tag, kan du enten vælge en ny version af den tagtype, du allerede har, eller du kan vælge at skifte tagtype fuldstændigt. Der findes mange forskellige modeller med mange forskellige priser på det danske marked. Her finder du en tabel over tre tagtypers typiske priser og levetid:

  Tegltag Ståltag Tagpap
Pris pr. m2 1000-2300 700-800 900-1500
Levetid i år 50-75 40-50 30-40

 

Dansk tagdækker

Endnu en ting der er vigtig at have in mente, når der skal skiftes tag, er at have en professionel, dansk tagdækker med på råd. Her er det en god ide at se på, om tagdækkerfirmaet er medlem af organisationer som Byg Garanti og Dansk Byggeri. Et tagdækkerfirma, der er medlem af begge organisationer, er Dansk Tagbyg. De er tømrere og specialister i tagdækning, og de kan give dig et uforpligtende tilbud skræddersyet til dit hus. Få mere information omkring Dansk Tagbyg her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *