En karriere i god service

En karriere i god service

Har du let til smil? Sætter du en ære i at yde god service? Får du energi af at snakke med og vejlede mange forskellige mennesker hver dag? Kan du holde mange bolde i luften på samme tid? Så er uddannelsen som receptionist måske lige noget for dig. Som receptionist er du den første person, en gæst eller turist møder i en virksomhed, og det er derfor dig, der giver førstehåndsindtrykket af stedet. Du repræsenterer virksomhedens ansigt udadtil, og du er med til at få alle brikker til at passe sammen, og din service til gæsterne har stor påvirkning på deres besøg.

 

Receptionistuddannelsen giver en enorm forståelse for mennesker

Gennem receptionistuddannelsen lærer du at tage hånd om mennesker og deres behov. Som færdiguddannet receptionist bliver du bindeleddet mellem mange forskellige enheder, og du skal derfor kunne samarbejde med en bred vifte af mennesker og samarbejdspartnere. Din vigtigste rolle bliver at lytte til og forstå gæsterne samt sørge for, at de får deres ønsker opfyldt, og at de er glade og tilfredse. Du skal have overblikket og kunne koordinere mange ting, så alt går op i en højere enhed.

 

Internationale jobmuligheder

Som receptionist får du, både under uddannelse og som færdiguddannet, gode muligheder for at komme til at arbejde i udlandet. Under din uddannelse skal du på 3 praktikophold, og det kan enten være i samme virksomhed hele vejen igennem eller i 3 forskellige virksomheder. Heraf kan du vælge at komme i praktik i udlandet, hvilket kan åbne op for en international karriere efter uddannelsen. Er du i praktik på et hotel eller i en anden turismeorganisation, møder du mange udenlandske gæster, og får derved styrket både sprogkundskaber og kulturforståelse. Dette åbner mange døre i forhold til fremtidige karrieremuligheder, og som uddannet receptionist får du uendelige muligheder. Du kan endda læse videre og få dig en lederuddannelse, hvis du ønsker det.

Læs mere om uddannelsen til receptionist og de mange muligheder, det giver, her: https://hrs.dk/uddannelser/uddannelse/receptionist/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *