Få det bedste tilbud på en forsvarsadvokat

Få det bedste tilbud på en forsvarsadvokat

Når du skal finde en forsvarsadvokat, så er det fordi, at du er blevet anklaget for en overtrædelse af den danske lov. Det er derfor vigtigt, at du får struktureret dit forsvar hurtigt og effektivt, så du er klar til at parere alle de slag mod din uskyld, som du overhovedet kan. Når sagen begynder, så fastsættes forsvarsadvokatens salær af dommeren. Det betyder, at du har en bestemt sum, som du kan bruge på dit forsvar, så det gælder om at få så meget advokat som muligt for pengene.

Sådan vurderer du en advokat

Når du skal vurdere en advokat, så går det ofte ud på at finde ud af, hvor mange sager personen har vundet i forhold til, hvor mange de har vundet. Det er dog ikke det eneste parameter, som man kan vurdere ud fra, for hvis de har stor erfaring indenfor lige præcis dit område, så er de selvfølgelig bedre. Man kan desuden finde ud af, om de har været både forsvarer og anklager, så de kan se sagen fra begge sider og finde det bedste forsvar overhovedet. Når man skal til at betale, så kommer det til gengæld helt an på, om man vinder eller taber.

Betaling af advokaten

Når man skal betale advokaten for deres arbejde, så er det faktisk kun nødvendigt, hvis man skulle gå hen at tabe. Hvis man vinder, så betaler staten nemlig de omkostninger, som måtte være forbundet med sagen. Hvis du taber, så lægger staten desuden også ud. Det er for at sikre, at der ikke er noget mellemværende mellem dig og forsvarsadvokaten. Så er dit mellemværende med staten og man kan få en afdragsordning. På den måde er man sikker på, at man kan betale og at man får den bedst mulige beskyttelse i en retssal. Læs mere herom processen og forsvarsadvokater.