Få det store overblik over de mange A-kasser

Få det store overblik over de mange A-kasser

A-kasser er din forsikring hvis du skulle blive arbejdsløs. Da der er mange lønmodtagere, er der også et stort udbud på forskellige A-kasser. Det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder og danne sig det helt store overblik. På hjemmesiden her kan du overordnet sammenligne de forskellige A-kasser, der er tilgængeligt for alle. Her er der en sammenligning af deres priser og hvilke fordele de hver især har. Vælg det rette valg fra start med en A-kasse der passer til dig og dine behov.

Husk også A-kassen som studerende

Er du under uddannelse er det ikke nødvendigvis en indmeldelse i en A-kasse der har det største fokus. Alligevel er det en god idé at overveje dine muligheder. Som studerende har du din indtægt sikret. Når du har færdiggjort din uddannelse, er det dog ikke længere tilfældet og det er ikke altid at et job hænger klar til dig fra første dag. Derfor kan det være en fordel med en A-kasse, der kan forsikre dig, når du har endt din uddannelse. Med en A-kasse kan du blive hjulpet hurtigt og sikkert til et job. Indtil da, vil du kunne opnå dagpenge, så ikke du står uden tilstrækkelig indtægt. De fleste branchespecifikke A-kasser tilbyder gratis kontingent til studerende.

Overvej at melde dig ind i en fagforening

En A-kasse er til for at sikre dig økonomisk hvis du skulle blive arbejdsløs. En fagforening derimod, hjælper dig med at opnå gode forhold og vilkår mens du er i arbejde. Det gælder både på arbejdspladsen, under sygdom, barsel, orlov eller endda med juridisk hjælp ved opsigelse. Det kan derfor være særligt fordelagtigt at vælge en fagforening der kan sikre dine vilkår mens du er i arbejde. Mange foreninger tilbyder pakkeløsninger med både A-kasse og fagforening, hvoraf du kan spare penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *