Få styr på stilen med disse apps

Få styr på stilen med disse apps

Har du sans for mode og går du op idit look? Så bruger du måske meget tiden foran garderoben hver eneste dag for at finde det perfekte outfit. Mode og tøj kan være en sjov måde at lege med stil og personlighed. Samtidig er det vigtigt for mange, hvordan man præsenterer sig for verden, når man træder ud af døren. Det kan dog være svært at finde rundt i bunker af tøj og det kan være tidskrævende vælge tøj om morgenen. Men det skal være slut med besværet. Herunder får du en kort gennemgang af gode apps, der kan give din indre fashionista et boost.

 

5 apps til den moderigtige

  1. Med denne app kan du selv tilføje billeder af din garderobe og sammensætte outfits. Det tillader at du får det meste ud af hele klædeskabet uden at skulle igennem hver enste bunke tøj.
  2. Denne app danner et fællesskab for folk, der elsker mode. Der bliver kun lagt billeder og videoer op af tøj, accessories, makeup og lignende.
  3. I denne app kan du søge i en kæmpestor online database af modebutikker. Her er der således stor chance for, at du finder netop det tøj, du leder efter.
  4. I denne app kan du lave collager og opslagstavler med de nyeste trends, dine drømmekøb og god inspiration til at sammensætte outfits.
  5. Hvis du er mere til vintage og genbrugslooket, så kan denne app hjælpe dig med at finde frem til bedste lagersalg og loppemarkeder i nærheden af dig.

 

Det vigtigste redskab

Det vigtigste redskab for enhver fashionista er telefonen. Den er uundværlig, hvis du har det perfekte outfit på og skal have en selfie. Ligeldes er den essentiel, hvis du vil benytte de ovenstående apps. Men skulle skaden være sket og din iPhone har brug for reparation, så er det nemt at fikse. Du kan blot se mere på iHero.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *