Fordele ved at købe en infrarød sauna

Fordele ved at købe en infrarød sauna

Der findes efterhånden en del forskellige slags saunaer på markedet, hvor de mest populære er indendørs-, udendørs- og infrarøde saunaer. Inden- og udendørs saunaer er dem, vi bedst kender fra svømmehaller og diverse spasteder, som har en form for varmeovn. Infrarøde saunaer er dog lidt anderledes, så hvis du er interesseret i at læse mere om, hvad en infrarød sauna kan gøre for dig, så se med i denne artikel.

Hvad er en infrarød sauna?

Infrarøde saunaer, også kaldet ir saunaer, bliver i modsætning til de indendørs- og udendørs saunaer opvarmet af lys. Dette gør, at temperaturen er nemmere at regulere, og samtidig slipper du for at vente på, at saunaen bliver varm, da du med det samme kan mærke varmen fra lyset, når du tænder for det. Det sker, fordi det kun er din krop, der opvarmes i en infrarød sauna, i stedet for at det er luften, der opvarmes.

Hvilket varmeapparat skal jeg købe?

I en infrarød sauna er der et varmeapparat, som skal passe til dit behov. Det er enten et keramisk varmeapparat, en kulstofvarmeplade eller et fuldspektret varmeapparat.

  • Keramisk varmeapparat

Et keramisk varmeapparat opvarmer saunaen med en varmeleder. Med dette varmeapparat kan der opnås en meget præcis effekt, hvis det anvendes korrekt. Varmestrålerne har mulighed for at trænge dybt ind i huden, og derfor vil kroppen blive varmet op indefra og ud.

  • Kulstof varmeplade

En kulstofvarmeplade laver en mild varme, som derfor ofte opfattes som behagelig. Med varmepladerne skabes der ikke lige så dyb en varme som med keramisk eller fuldspektret varmeapparater.

  • Fuldspektret varmeapparat

Med et fuldspektret varmeapparat stiger kropstemperaturen, og som ved det keramiske varmeapparat bliver kroppen opvarmet indefra og ud. Dette varmeapparat kan skabe varme, der kan nå ind til hudens dybeste lag, og derfor er den intense varme god til at rense giftstoffer ud af kroppen.

Du kan læse mere og se udvalg af infarød sauna her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *