Har du købt et nyt hus, der trænger til en kærlig hånd?

Har du købt et nyt hus, der trænger til en kærlig hånd?

Når du leder efter hus, er det sjældent, at du kan finde et hus, der er lige præcis, som du ønsker der. Der vil stort set altid være noget, som trænger til en kærlig hånd, eller som du bare gerne vil ændre på. Specielt hvis du har købt et lidt ældre hus, kan det være, at der er brug for forbedringer. Det kan du dog nemt gå til selv. Her er, hvad du kan gøre, hvis du gerne vil undgå en totalrenovering af dit nye hus.

Væggene

Et godt sted at starte er altid på væggene. Er der en gammel tapet, som du ikke er vild med, så få den ned. Hvis der er huller i væggen fra de tidligere ejer, så få dem spartlet og malet over. Trænger væggene til en omgang maling, kan du nemt købe noget maling og pensler, og så er det bare at starte fra en ende af. Hvis du ordner væggene fuldstændig, vil du allerede være nået et langt stykke.

Gulvene

Efter væggene kan du gå i gang med gulvene, som ligeledes kan gøre sindssygt meget for boligens forskellige rum. Du vil lynhurtigt kunne ændre stilen i et rum med et nyt gulv. Hvis der er gamle gulvtæpper, som du ikke kan lide, så fjern dem. Måske der gemmer sig et fint trægulv indenunder. Hvis ikke, kan du altid lægge nye gulvtæpper eller trægulve. Er der gamle trægulve, som ikke nødvendigvis behøver at blive skiftet helt ud, kan du altid få dem slebet ned og behandlet, så de er nærmest så gode som nye.

De små detaljer

Herfra er det bare at fikse alle de små detaljer, som alle sammen kan være med til at få huset til at fremstå lidt flottere. Udskift de gamle dørhåndtag, fiks den ødelagte stikkontakt og udskift det slidte panel.