Hav råd til de små glæder i hverdagen

Hav råd til de små glæder i hverdagen

Det kan være svært at skulle nøjes, når det kommer til ens levestandard. Det kan være specielt svært, hvis man ved, at man bare går og venter på, at man får feriepenge eller penge tilbage i SKAT. Hvis man ved, at man får dette større indskud, er der heller ikke nogen grund til at vente længere tid end højst nødvendigt, du kan nemlig tage forskud på det hele ved at tage et kortsigtet lån. Her vil du kunne bruge pengene, mens du venter og bare betale lånet tilbage med nogle af de penge, som du får tilbage, så det ikke går ud over din økonomi.

Sådan finder du et lån der passer dig

Det første, du skal kigge på, når du skal låne penge, er, hvem du vil låne dem af. Du har nemlig mulighed for at låne dem i din egen bank, hvis du kan overtale din bankrådgiver til at give dig lånet. Det kan dog være svært at få en bankrådgivers accept, når det gælder om at skulle optage et lån, der skal gå til alt det sjove i livet, fordi de helst vil have noget konkret. Her kan det være en fordel for dig at låne hos en ekstern låneudbyder, der ikke har noget med banken i sig selv at gøre, fordi der ofte ikke er nogle krav til, hvad pengene skal bruges på, men kun at du kan betale det tilbage igen.

Det skal du kigge efter

Når du skal låne, er det altid en god idé at kigge efter, om du kan få udbetalt lånet i den størrelse, du mangler, og derefter er det en god idé at kigge på fleksibiliteten af tilbagebetalingen. Det er nemlig ikke særligt smart, hvis lånet skal være betalt tilbage, inden du får dine andre penge udbetalt, og du vil så skulle enten forlænge mod et gebyr eller få en rykker for at betale for sent. Hvis det står helt skidt til, kan du ske at blive registreret i RKI som dårlig betaler. Det vil udelukke dig fra at optage nye lån, så du bør være forsigtig. Du bør også kigge på renten og den årlige omkostningsprocent for at finde ud af, hvor dyrt lånet rent faktisk er eller bruge en online sammenligner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *