Hvor meget skal man låne til sit hus?

Hvor meget skal man låne til sit hus?

Når man står, og skal købe hus er der kun meget få mennesker der faktisk kan betale sit hus uden at skulle optage et lån. Langt de fleste optager et lån, som man betaler af det meste af sit liv.

Er det første gang man skal optage et lån, er det dog vigtigt at man er opmærksom, og undersøger sine muligheder nøjes. Det er også en god idé at få tilbud flere steder fra for derved at kunne vurdere hvor meget du reelt set må låne, for ofte så svinger det meget og i sidste ende afhænger det af dig og din partners indkomst og nuværende formue.

Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du kan lån penge her og nu og gå i gang med at jagte dine boligdrømme.

Spørg din bank

Nogle gange kan man være heldig at kunne få fat i et godt lån i sin bank. Dette gælder især, hvis man har en god økonomi eller en god stilling i en lovende virksomhed. Banker er som regel meget villige til at låne penge ud til sådanne personer, fordi de ser det som en form for investering i dig. Og det vil komme dem til gode på længere sigt.

Mange danskere låner hver dag penge i deres bank for at få råd til netop sit hus, eller en ny bil.

Prøv at sammenlign bankgebyrer hvis du ikke føler, at du får helt så god en mulighed fra din egen bank. Hvis du virkelig gerne vil jagte din drøm, kan du eventuelt prøve at skifte bank og låne et andet sted fra i stedet for.

Lån privat

Hvis du kender nogen i din omgangskreds eller i din familie, som sidder inde med en større bunke penge, som de gerne vil investere, så kunne det også være en god mulighed for at få sig et lån. Men sørg dog for at være professionel omkring tingene.

Det er sjældent en god ide at blande penge sammen med familie og venner, fordi tingene bliver holdt på et personligt plan. Men når man låner penge, er det aldrig personligt men professionelt. Læg derfor en plan sammen med dem om tilbagebetaling og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *