Inspiration til borddækning til brylluppet

Inspiration til borddækning til brylluppet

Bryllupsdagen er en helt speciel dag, som man vil huske resten af livet. En stor del af et bryllup foregår ved bordet, hvor der serveres masser af god mad. En vigtig del af oplevelsen ved bordet er borddækningen. Borddækning er et område, som mange går rigtig meget op i til et bryllup, og det er også med god grund. Man kan nemlig lave nogle helt fantastiske borde til et bryllup. Bliv inspireret her.

Tema

Inden du går i gang med indkøb til borddækningen, handler det om at finde et overordnet tema. Her er der forskellige ting, man kan vælge. Nogle vælger at lade sig inspirere af årstiden mens andre måske finder en historisk vinkel. Det er også set at folk lader sig inspirere af en fælles hobby. Det kunne for eksempel være Harry Potter eller Star Wars. Ønsker du ikke at det skal være så vildt, kan man også have en eller to farver, der går igen.

Bordplan og bordkort

For mange er en vigtig del af bryllupsforberedelsen at få lavet en god bordplan. Det handler om at matche gæsterne, så de sidder med nogle, hvor der er noget tilfælles. Sidder de i godt selskab, vil chancen for at de får en fantastisk aften blive større.

For at føre bordplanen ud i livet, skal der laves bordkort til gæsterne. Her kan man selvfølgelig være meget kreativ med nogle grafisk flotte kort. Man kan dog også have en noget mere simpel tilgang. Noget der altid holder er manillamærker, der er en god, simpel og økonomisk god løsning. Navnet kan her skrives i hånden direkte på manillamærket – det giver også noget personlighed, når det er skrevet i hånden. Manillamærker kan fås i flere forskellige farver. Den klassiske farve er natur, men der findes også manillamærker i eksempelvis rød og hvid.

Blomster

Blomster bør høre til ethvert bryllup. Særligt hvis du kører et tema efter årstiden giver det god mening at vælge nogle af årstidens blomster. Blomsterne sørger både for masser af farve ved bordet og nogle blomster vil selvfølgelig også give en god duft. Mange forbinder desuden blomster med romantik, og det er jo selvsagt en stor del at et bryllup.

Det var 3 konkrete tips til en bedre borddækning til brylluppet. Ud over ovenstående handler det selvfølgelig også om at finde service, der matcher det tema, du har valgt til brylluppet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *