Jysk virksomhed sikrer virksomheders IT drift

Jysk virksomhed sikrer virksomheders IT drift

Det jyske erhvervsliv har et stort antal små og mellemstore virksomheder, der har én ting til fælles: deres IT sikkerhed er langt over den standard, som ellers netop er kendetegnet af manglende IT ressourcer. Det kan de takke virksomheder som BJ Computers for.

IT får en stadig større og større betydning for drift, effektivisering, opbevaring af kundedata og meget mere. Desværre her særligt små og mellemstore virksomheder mødt kritik af blandt andet erhvervsrådet for manglende indsigt og håndtering af IT sikkerhed. Det er den jyske virksomhed BJ Computers dog i fuld sving med at lave om på. Her betragter man IT som et uundværligt redskab i alle typer virksomheder, og tilbyder hjælp til dem, der ikke selv har viden eller ressourcer til at håndtere en IT løsning.

Løsningen på et alment problem

Hos BJ Computer mærker man efterspørgslen efter en kyndig IT konsulent. Virksomheder efterspørger totalløsningen, der ofte starte med en decideret analyse af virksomhedens behov, samt en gennemgang af de nuværende processer med henblik på at finde plads til effektivisering. Hernæst omsættes analysen til en egentlig driftsløsning, der så for det meste omfatter sikkerhed og backup samt IT support.

De mindre og mellemstore virksomheder har fået respekt for IT produkter efter flere sager i 2017, der kostede virksomhederne mange penge i informationstab og bragte dårlig omtale grundet mangelfuld omgang med persondata. Derfor vælger de også at investere i moderne software og sikkerhedspakker, der holder hackere og IT kriminelle på afstand. Ligeledes er supporten blevet et tilvalg for mange forretninger, der ikke tør satse på, systemerne bliver ved med at fungere uden sikkerhedshuller. De potentielle konsekvenser er ganske enkelt for høje.

Alle har forskellige behov

Hos BJ Computers er man glad for efterspørgslen, og har travlt med at analysere, estimere og installere nye IT løsninger og tilhørende sikkerhedspakker.

De understreger dog samtidig, at man ikke kan skære IT over en kam. IT er et komplekst produkt, og selvom der er fællesnævnere i alle sikkerhedspakker og opsætninger, kan behovet være meget forskelligt. Nogle virksomheder kræver fokus på de interne systemer og sikkerhed i forhold til persondataloven, mens andre fokusere på at kunne genskabe uundværlige dokumenter og opsætninger, såfremt hackere når ind til kernen af virksomhedens levebrød.

Én ting står dog klart: De mindre og mellemstore virksomheder tager deres ansvar alvorligt, og kontakter IT konsulenter som aldrig før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *