Klapvognsguide: Gør det bedste køb

Klapvognsguide: Gør det bedste køb

Som med næsten alt babyudstyr, så findes der ligeså et utal af forskellige klapvognsvarianter i butikkerne og på nettet. Det kan være lidt af en udfordring at vælge den rigtige, og det er derfor ganske forståeligt, at man kan føle sig lidt på bar bund. Hvis du vil sikre dig, at du køber den bedste barnevogn, så kan du gå efter de vogne, der er blevet kåret som bedst i test. De er blevet testet, anmeldt og vurderet til at være de mest velegnede klapvogne. Hvis du derimod har mod på at undersøge markedet, kan du finde netop den vogn, som kan opfylde dine behov. For få retningslinjer kan du læse med herunder.

5 vigtige klapvognskriterier

  1. Bæreevne. De bedste klapvogne har en bæreevne på mellem 20 og 35 kilo. Klapvognen skal nemlig ikke kun kunne bære dit barn, men ligeledes forskellige pakkenelliker, du måtte have med på turen.
  2. Det er esentielt, at din klapvogn er udstyret med en sele. Det er vigtigt for barnets sikekrhed, og sikrer således, at barnet ikke falder ud af vognen.
  3. Justerbart styr. Dette kan være en fordel, hvis man vil kunne komme nemt rundt i svingene på turen. Ligeledes kan det være en fordel, hvis det er personer af meget forskellige højder, der skal benytte vognen. Det er dog ikke hensigtsmæssigt at have et justerbart styr, hvis man ønsker at bruge klapvognen på løbeturen. Løb kan nemlig i nogle tilfælde have indvirkning på styret og kan i værste fald gøre, at vognen smutter fra løberen.
  4. Hvis du en gang imellem vil bruge klapvognen til dit barns middagslur, så er det et vigtigt kriterie, at sædet kan lægges ned.
  5. Vægt. Vægten på klapvognen er også væsentligt, særligt hvis vognen skal bruges på rejse eller være praktisk at løfte. Vægten på klapvognen kan variere meget. De bedste er mellem 4 og 13 kilo.

Bedst i test

Har du brug for at købe en ny klapvogn, så er det en fordel at læse brugeranmeldelser og testresultater. Hvis du vil vide mere om, hvilke vogne, der er kåret som de bedste, så kan du finde dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *