Kloakarbejde er en god investering

Kloakarbejde er en god investering

Går du med renoveringsplaner, eller ønsker du at opgradere din bolig? Gode kloaksystemer er altafgørende for din bolig, og det skiftende danske klima kræver, at systemerne fungerer. Klimaforandringerne har medført, at Danmark oftere er ramt af skybrud og store regnmængder på en gang. Det har udsat mange mennesker for oversvømmelser de sidste par år. Det sker, fordi mange danske kloaksystemer er mellem 50 og 100 år gamle, og de er slet ikke konstrueret til de nye danske vejrforhold.

Renovering af kloak

Vil du undgå en oversvømmet kælder inden skybrud, eller undgå alvorlige skade når dit kloaksystem går i stykker? Sørg for at få tjekket systemet af en erfaren kloakmester i ny og næ. Mange systemer i Danmark er alt for gamle, og det er husejeren, der skal stå for at vedligeholde det kloakarbejde, der er på egen grund.

Det betyder også, at du kan bruge håndværkerfradraget på kloakarbejde, hvis det er på egen grund. Det kan være med til, at du undgår den næste oversvømmelse, der vil ødelægge mange af dine ting i kælderen.

Kloak- og murerfirmaet Erik Andersen er eksperter i kloakarbejde på Nordsjælland. Firmaet har over 100 års erfaring og holder til på Gilleleje, men laver alt kloakarbejde på Nordsjælland. De kan give et  uforpligtende tilbud på renovering af din kloak, og lave projekter der kan hjælpe med nedsivning af regnvand. Er kloakskaden allerede sket, kan Erik Andersen også være behjælpelig med udredning af forsikringsskader.

Nedsivning af regnvand

Der findes mange forskellige løsninger, der kan hjælpe med nedsivning af regnvand. Det kan aflaste en svag kloak, når der kommer store mængder regn. I mange kommuner kan du få op til 20.000 kr. i tilskud til nedsivningsløsninger for regnvand på egen grund. Som værn mod skybrud og regnvand kan det også være en god idé at gøre noget ved kælderen. Den kan drænes og tættes, så vandet får svære ved at trænge ind, og dine ting kan holdes i tørvejr. Bor du i et sommerhusområde, hvor kloaksystemerne ofte er dårlige, kan du f.eks. også få lagt grønt tagpap. Det er med til at aflaste kloaksystemerne og giver et hyggeligt, naturligt udtryk på dit sommerhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *