Køb sikkert online hos Nemfoder.dk

Køb sikkert online hos Nemfoder.dk

Mange er begyndt at handle online, dels fordi det er lettere at få sine varer sendt direkte hjem til døren, og udvalget er ofte større fordi man kan tjekke flere butikker på samme tid.

Men mange har desværre erfaring med at det ikke er alle butikker man kan være sig sikker på, når man handler online. Men der er flere ting man kan tjekke før man gennemfører en betaling til butikken.

Har du ikke handlet hos webshoppen før, kan du tjekke følgende ting:

  • Firmaets CVR.nr og kontakt information som skal være nemt at finde på siden.
  • Tjek anmeldelser omkring firmaet på Trustpilot, Facebook & e-mærket.
  • Webshoppen skal have sikker betaling med betalingskort og Mobilepay.
  • Er du i tvivl, kan du kontakte butikken inden køb, og få en snak med dem.
  • Læs webshoppens handelsbetingelser, som skal være grundigt udført og fortælle om kundens rettigheder.

Nethandel handler om tillid

Hos Nemfoder.dk betyder tillid fra vores kunder meget for os. Vi gør meget ud af at opbygge et tillidsforhold til vores kunder, så de kan stole på os og føle sig sikker hver gang de handler hos os. Alle informationer du taster ind under dit køb bliver krypteret så ingen har mulighed for at opsnappe informationerne. Vi giver alle vores kunder mulighed for at give ris eller ros, for på den måde har vi mulighed for at gøre købsoplevelsen bedre og mere sikker, så du har en god mavefornemmelse hver gang du handler hos os.

God service, gennemsigtighed, kvalitet, tillid, sikkerhed og troværdighed er grundpillen i vores handelskoncept. Vores side er krypteret, på den måde er du sikker på at alle din informationer ikke bliver set af andre. Samt går alle betalinger over 3D secure. Vi står altid klar til at rådgive dig om alt på vores shop, om det drejer sig om ernæring til dine dyr, eller har du spørgsmål til sikkerheden på vores side, så kan vi altid være behjælpelig omkring dine spørgsmål.

Vi anbefaler alle til at kigge på vores kunders meninger, om deres købsoplevelse på eksempelvis Trustpilot eller vores Facebook side. Og du er mere end velkommen til at kontakte os, for vi står altid klar til at hjælpe med det, du nu har spørgsmål til. Vi tager alt konstruktiv kritik til os, da det har stor betydning for kundens købsoplevelse hos os. Vi kan rådgive dig om ernæring til hunde, katte, heste, køer og får. Vi har arbejdet hårdt og i mange år, for at opnå den viden vi besidder i firmaet og vi deler den med glæde med dig.

Saml alle dine indkøb til dine kæledyr hos os, vi garanterer super service hver gang. For hos os er kunden i centrum og vi vil gøre alt for at netop dit kæledyr får det rette foder og rådgivning, og at du føler dig tryg ved at handle hos os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *