Lav din egen personlige fotokalender

Lav din egen personlige fotokalender

En rigtig god måde at huske sine oplevelser og minder på er ved at tage billeder, så man kan se tilbage på det hele. De fleste har bare deres billeder liggende på computeren, men man kan også være lidt mere kreativ med dem. En god idé til, hvordan man kan bruge sine billeder, er ved at lave sin egen personlige fotokalender. Den kan hænge på væggen, hvor alle kan se den og få glæde af den, og så kan man også udnytte sine billeder på en sjov måde, samtidig med at man kan holde styr på sine aftaler.

Fotokalenderen er ikke kun god til eget forbrug, men også en oplagt gave til forældre eller bedsteforældre.  Det er en kreativ gave, som man har lagt tid og tanker i, og den er perfekt som julegave, fordi det så er starten på et nyt år. Det er uden tvivl noget familien vil blive glade for, og sætte stor pris på.

 

Sådan laver du din helt egen fotokalender

Det er nemt at lave sin egen fotokalender, og man behøves ikke mere end 12 billeder i alt. Du skal bruge 12 billeder, da der skal være et til hver måned, men man kan selvfølgelig også være kreativ og sætte flere billeder ind på en side, hvis man har lyst til det. En god idé kan være at skabe lidt variation i billederne fra måned til måned, så din fotokalender bliver mere spændende at bladre igennem. Det er altså en rigtig god måde, hvorpå man kan følge med i sine nærmestes liv og oplevelser.

Inde hos fotobog.nu kan du designe din fotokalender, som de så sender til dig til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. er du i tvivl om, hvordan du skal designe den inde på deres hjemmeside, kan du altid kontakte dem på deres telefon eller skrive til dem over chatten.

 

Modtag din nye fotokalender allerede i morgen

Inde hos fotobog.nu er de hurtige til at producerer din vare og få den sendt afsted. Har du lavet din fotokalender, så den er klar til at blive produceret i løbet af formiddagen, så kan du modtage den allerede den næstkommende hverdag. De har lige nu en stabil aftale med GLS, som er med til at sørge for, at du altid får en både sikker men også billig levering af dine varer. De er blandt Danmarks største producenter, hvilket også er en af årsagerne til, at de kan tilbyde en så billig levering. Det er altså både nemt at få lavet en ny fotokalender, og du kan uden problemer få den sendt hjem til din adresse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *