Mangler du også en kærlig hånd i dit hjem?

Mangler du også en kærlig hånd i dit hjem?

Stresser du og rundt og kæmper med at få hverdagsugen til at hænge sammen? Daglig rutiner som at køre børnene i skolen, børnehaven eller noget helt tredje. Efter en lang dag på arbejdet skal børnene også hentes, lektierne skal laves, aftensmaden skal tilberedes – listen bliver længere og længere. Hektiske dage kan måske betyde, at du ikke føler at du får nok kvalitetstid med dine børn. Men måske er tiden inde, at der kommer hjælp ude fra, som vil bidrage med en mere harmonisk og afbalanceret hverdag i hjemmet. Derfor kan du gøre som mange andre danske familier og undersøge hvilke muligheder der kunne være for dig og en au pair.

Få mere afbalanceret hverdag

Gennem mange år har danske familier benyttet sig af au pair fra hele verden, som bliver en del af familien og hjælper med at aflevere og hente børn, lektiehjælp, køre dem til aktiviteter og meget mere.

Det er op til dig at finde ud af hvilket behov der er i din familie, som au pair kan hjælpe med. På den måde kan I sammen med au pair skabe en afbalancere hverdag, hvor stress minimeres og der er masser af kvalitetstid som familie. Derfor kan I starte med at afklare, hvordan en au pair kan gøre en positiv forskel i jeres hverdag, og starte med at undersøge mulighederne.

Byd din au pair velkommen med stil…

Forholdet mellem au pair og børnene er altafgørende. Men for at relationen kan blive en stor succes, så skal man også som familie byde vedkommende velkommen med stil. Først og fremmest er det en forudsætning at vedkommende også har sit private værelse, hvor hun kan slappe af og være sig selv. Så hvorfor ikke forkæle hende med komfortabel seng, rigtige lækre hovedpuder og dyner, hvor hun kan få en god nattesøvn og være udhvilet for at klare sine gøremål i familien. Følg linket her og find inspiration til hvordan I netop kan indrette hendes værelse.

Og husk forsikring!

Sidst men ikke mindst er det utroligt vigtig med forsikring. I Danmark er at lovpligtigt at tegne en forsikring til din au pair som værtfamilie, imens vedkommende opholder sig i landet. Ligeledes er der nogle bestemte ting som forsikring skal dække nemlig omkostningerne til hjemtransport i tilfælde af dødstilfælde, alvorlige sygdom eller ulykke. For at finde ud af hvilken forsikring du netop skal vælge, kan I starte med at afklare hvor længe du gerne vil have en au pair, da opholdstiden også har indflydelse på prisen på forsikringen. Du kan læse mere om en aupair forsikring her hvor du kan blive klogere på forskellige forsikringer samt lovgivning på området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *