Min e-cigaret skal have nyt batteri – hvad skal jeg være OBS på?

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at der findes forskellige typer batterier til din e-cigaret. De findes i forskellige størrelser, med forskellig holdbarhed og i mange farver. Det er derfor en god ide at se sig godt om, før man køber. Nogle batterier, du kan købe, har mulighed for, at du kan skrue op og ned for volten og dermed skrue og op ned for, hvor meget damp du får. Det kan være en god ide med sådan en slags batteri, hvis du gerne vil lege lidt med din damp.

Hvorfor er det vigtigt at vælge et batteri med et stort antal mAh?

Hvor mange mAh et batteri har, er en indikator for, hvor lang tid dit batteri vil holde per opladning, da det står for miliampere hours (timer). Jo flere mAh, jo bedre holdbarhed. Nogle batterier kan blive lidt sløve, når de er tæt på at være tomme, men hvis du vælger et, hvor du kan skrue op og ned for styrken, kan du, i den sidste del af levetiden på den give opladning, skrue op for effekten og dermed få en bedre dampoplevelse.

Hvilke batterier passer til hvilke tanke?

Der er nogle batterier, der hedder EGO batterier, og disse batterier passer til tanke med EGO gevind. Det er altså gevindet på din tank, der er afgørende for, hvilket batteri du skal anskaffe. Men det er faktisk sådan, at en tank med et 510 gevind også kan sættes sammen med et EGO batteri. På den måde kan du nemt finde den tank, du bedst kan lide, ud fra batteriet du har. Det kan derfor ses lidt som en ”hønen og ægget situation”, da det kommer an på, hvad du har først, i forhold til hvad du skal få det til at passe med. Humlen med det hele er, at de to ting skal passe sammen. Bruger du et EGO batteri til din 510 tank, skal du blot være opmærksom på, at noget af gevindet vil være synligt. Til dette kan du dog få en gevindskjuler. Det er heldigvis sådan, at det stort set altid være angivet ved produktet, hvad det passer til, hvis du for eksempel shopper online.