Når du forventer det uventede

Når du forventer det uventede

Man kan nemt og hurtigt ansøge om at få lavet en kassekredit, hvis man har fornemmelsen af, at man kunne komme til at lave et overtræk indenfor den nærmeste fremtid. Det kunne for eksempel være i forbindelse med en rejse eller i forbindelse med, at man får startet et renoveringsprojekt op. Her kan det være ekstremt belejligt at have en kassekredit, da man så undgår sure bankrådgivere og dyre overtræksgebyrer. Hvis man vil være på forkant med dette, kan det sagtens betale sig at have en kassekredit.

Hvor skal du lave din kassekredit?

Det kan være et svært spørgsmål at svare på, hvis man ikke kender din præcise situation. Alligevel er der nogle ting, som vil gå igen for alle, og som kan bruges som en guide hertil. Du skal først og fremmest vælge, om du vil lave den hos din egen bank eller hos et firma, der ikke har noget med banken at gøre. Når du laver det i banken, kan du ske at skulle forpligte dig til at skulle bruge dine penge på noget bestemt. Det undgår du, hvis du får din kassekredit fra et andet sted, og du vil have mere frihed over dine penge.

Ansøgningsprocessen

Når du skal ansøge om kassekredit, vil du skulle igennem et par skridt, før du kan få kassekreditten. Du skal først vælge, hvor stor kassekreditten skal være, før du bliver sendt videre til et ansøgningsskema, som du skal udfylde og underskrive med dit NemID. Når din ansøgning skal vurderes, bliver dette gjort ud fra både dine skatteoplysninger og dit forhold til blandt andet RKI. Du må nemlig ikke være registreret i RKI, hvis du vil låne penge af nogen art. Når din ansøgning er blevet vurderet ud fra disse præmisser, vil du enten modtage et afslag eller modtage kreditten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *