Oplev det bedste af verden

Oplev det bedste af verden

Oplev verden med Adventuredk og få udfordringer, nye venskaber og oplevelser for livet. Du vil besøge de smukkeste destinationer i verden og se, opleve og smage mere, end du havde drømt om. Adventuredk har skræddersyet et program fyldt med hæsblæsende adventure, fremmede kulturer, fascinerende dyreliv og betagende natur. Så hvad venter du på? Start dit eventyr nu.

Hæsblæsende adventure

Med Adventuredk er du garanteret nervepirrende adventure på din rejse. Der er gode muligheder for at udfordre dig selv og hinanden i gruppen. Hop ud fra et fly i flere kilometers højde, sus ned af en brusende flod i en gummibåd, fang bølgerne på et surfbræt og dyk ned under havoverfladen og stå ansigt til ansigt med dødens gab. Mærk adrenalinen pumpe i kroppen og oplev den vildeste sejrsrus, når du har taget udfordringen op. Der er forskel på, hvilke aktiviteter du kan prøve på de forskellige destinationer. Hvis din største drøm er at svømme med hvalhajer, skal du tage med til Mexico eller Fillippinerne. Kan du ikke få nok af vild adventure, skal du måske ikke vælge rejsen til Maldiverne, men derimod Sydafrika eller New Zealand.    

Fremmede kulturer

Noget af det bedste ved at rejse ud i verden er at opleve de mange forskellige og fremmede kulturer. Der er enormt stor forskel på, hvordan folk lever rundt omkring i verden, hvilket er utrolig interessant at dykke ned. Oplev Østens mystik med prangende templer og spændende religioner. Flyv til mayaernes land i Mexico og se nogle af de mest velbevarede ruiner i verden. Mød stammefolk, smag på lokalt mad og lær om landenes spændende historier. På flere af Adventuredk’s rejser kommer du på homestay, hvor du bor ved en lokal familie og bliver en del af deres hverdag. Det er en fed oplevelse, hvor du kommer helt tæt på den lokale kultur.

Fascinerende dyreliv

Verdens dyreliv er spændende, betagende og samtidig vidt forskellig. Med det samme du krydser landegrænser og kontinenter, vil du møde nye og helt anerledes dyr. Tag f.eks. Australien der har et helt unikt dyreliv, som man ikke finder andre steder på kloden. Her hopper kænguruerne rundt på helt almindelige villaveje, hvor man også kan være heldig at møde de søde koalabjørne. I Afrika kan du opleve alle savannens vilde dyr. Kom helt tæt på elefanter, løver, giraffer, antiloper, næsehorn og zebraer. Det er en stor oplevelse at se disse dyr i deres naturlige omgivelser i stedet for i zoologisk have. Gå på opdagelse i den eksotiske jungle og mød vilde aber, der svinger sig fra trætop til trætop i de lange lianer. Du kan også dykke ned under havoverfladen og opleve det spektakulære dyreliv, der gemmer sig under vandet. Se farverige fisk, søde skildpadder, farlige hajer og kæmpe djævlerokker.

Betagende natur

Verden er fuld af smuk og forskelligartet natur. Bliv betaget af klodens imponerende bjergkæder, smukke koralrev, enorme nationalparker, frodige regnskove og brusende vandfald. Uanset hvor du rejser hen, kan du ikke undgå at møde smukke naturscenarier. Drømmer du om at stå på toppen af et bjerg og nyde udsigten over det smukke landskab, kan du vælge at tage til Kilimanjaro i Tanzania, Himalayabjergene i Nepal, Andesbjergene i Sydamerika eller Table Mountain i Sydafrika. Fra toppen af verden til bunden af havet møder du smukke koraller, farverige fisk og måske en sød skildpadde. Kombiner rå og vild natur i junglen med smukke, uberørte tropeøer, hvor palmetræerne hænger ud over det krystalklare vand. På med vandreskoene og gå på opdagelse i de smukke landskaber. Husk at stoppe op på vejen og sug alle de imponerende indtryk til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *