Oplev Odenses kulinariske kanter

Oplev Odenses kulinariske kanter

Der er rigtig mange smukke seværdigheder at opleve i Odense. Uanset hvilken form for turist-i-eget-land du er, så finder du det hele i Odense. Hvis du er blevet mæt af krigshistorie, museer og kunst, så kan det være på høje tid, at gå på oplevelse i Odenses gastronomiske verden. 

Der er et utal af kulinariske overraskelser gemt i Odenses livlige gader, og der er nogle steder, som man bare ikke må gå glip af. Lad os tage dig helt fra morgenmaden til middag og dessert i denne artikel. 

De bedste dage starter med brunch

Brunch er alt det bedre fra frokost og morgenmad samlet i et. Bland det varme med det kolde, salte og det søde og skyl det hele ned med champagne og juice i samme glas.

I Odense kan din brunch kun blive en succes. Find den lækreste brunch Odense hos Drewens og bliv forkælet i Odenses hyggeligste omgivelser. Her kan du snildt blive siddende i det atmosfæriske lokale i flere timer og nyde spisehusets idylliske omgivelser. 

Besøg Odenses Street food

Selvom du er godt mæt fra brunch, så er der altid plads til street food. I Storms Pakhus er der dejlig stemning fra morgen til aften, og så er der street food til en hver smag.

Gå på opdagelse i 18 forskellige madboder og 6 barer, og sammensæt din favorit mad. Rammerne er sat i det rustikke nynordiske pakhus, så du kan nyde din streetfood i skæret fra de farverige lyskæder under taget. 

Få et styk smørrebrød hos Kong Volmer

Smørrebrød er en dansk klassiker, og hvis du elsker den danske simplicitet, god smag og friske råvarer, så skal du tage på Kong Volmer. Kong Volmer åbner dørene til de dejligste omgivelser og smørrebrød i ægte gourmetstil. 

Chokolade til dessert

Før dagen går på hæld, så tag et kig forbi Odense chokoladehus og sæt tænderne i nordisk chokolade gastronomi uden lige. Alt chokoladen er produceret af de lækreste råvare og håndlavet med omhu. Vigtigst af alt så smager det himmelsk. Tag en smagsprøve i butikken og køb masser af frisklavet chokolade med hjem til senere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *