Sådan forebygger du indbrud i hjemmet

Sådan forebygger du indbrud i hjemmet

Det er en forfærdelig følelse at komme hjem til en bolig, der er blevet endevendt at indbrudstyve. Både det at man har mistet en masse ting, men også tanken om at nogle har kigget i ens private ejendele. Heldigvis er der rigtig mange gode metoder til at forebygge indbrud. I denne artikel får du nogle konkrete tips til, hvad du kan gøre for at forebygge indbrud.

Anskaf dig en tyverialarm

En af de bedste ting du kan gøre, er at anskaffe dig en tyverialarm og reklamere for den med skilte i døre og vinduer. For en tyv kan det virke uoverskueligt at skulle tage kampen op med en tyverialarm, og derfor vælger mange tyve at vende om, hvis de støder på en bolig med en tyverialarm. Når du skal installere en tyverialarm, er det en klar fordel, hvis du får sat nogle sensorer op de forskellige steder, hvor det er muligt for en tyv at trænge ind. Bor du i en villa, har du sandsynligvis to indgange. Her er det vigtigt at have en sensor, der kan fange tyven. Et andet godt råd er at have en høj sirene, der kan skræmme tyven væk. Lad være at have sirenen hængene fremme, da det vil være for nemt for tyven at smadre den. Hvis først den er smadret, har tyven nogle minutter, hvor der er frit lejde.

Få din bolig til at se beboet ud

Hvis du ikke så ofte er hjemme, er der nogle gode råd til, hvordan du kan få din bolig til at se mere beboet ud. Det kan du for eksempel ved at få en lystimer, få tømt postkassen og få rykket lidt rundt på dine ting udendørs. Særligt en lystimer kan være yderst effektiv. Dog kan den ikke stå af alene. Brug den i kombination med en alarm, videoovervågning og lignende. Det kan også være en god idé at have en cykel stående fremme, da der godt kan se tomt ud, hvis der ikke står en bil.

Køb alarmen billigt på Singles Day

Hvis du bor i en større villa, kan et alarmsæt hurtigt komme på at koste nogle tusinde kroner. Det samme gør sig gældende med videoovervågning. Vil du gerne investere i et alarmsæt, men har du ikke rigtigt pengene til det, så kan du spare rigtig mange penge på Singles Day. Her nedsætter mange alarmfirmaer nemlig prisen på tyverialarmer til både villaer og lejligheder. Det kan være en rigtig god mulighed for at få en alarm, hvis du ikke ønsker at bruge så mange penge på en alarm. På Singles Day kan du som regel finde nogle rigtig fine tilbud på trådløse alarmsæt og videoovervågning, der kan alarmere både via mobil, mail og opkald. Det er noget som en tyverialarm i dag skal kunne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *