Sæbeboblemaskine skaber magi helt enkelt

Sæbeboblemaskine skaber magi helt enkelt

Med en sæbeboblemaskine fra Elektronik Lavpris er du sikker på den perfekte underholdning og en anderledes magisk stemning til festen, fødselsdagen, koncerten eller bare en sjov dag sammen med vennerne.

En sæbeboblemaskine er en maskine der blæser sæbebobler. Der sidder en blæser og puster på de roterende boblearme. Bare sæt stikket i og fyld maskinen med den rette væske og boblerne flyver afsted.

Festlige sæbebobler på ingen tid
Du kan vælge mellem mere eller mindre avancerede sæbeboblemaskiner i forskellige prisklasser. Den dyreste model hos Elektronik-lavpris.dk har to roterende boblearme, metalkonstruktion, og meget lavt strømforbrug. Den har også en ventilator, der sørger for at blæse boblerne ud i hele rummet, og den er meget nem at genopfylde med væske. Den billige version er mere simpel og også nem at transportere.
Gældende for begge to er, at de er super enkle at komme i gang med. Du skal blot fylde væske i, sæt stikket i kontakten og tænde for maskinen.  Mere simpelt bliver det ikke at forvandle en stemning.

Skab magi med selvlysende sæbebobler

Hvis din fest skal peppes ekstra meget op, kan du købe sæbeboblevæske, der er uv aktiv. Det vil sige at boblerne lyser op, når de rammes af uv-lys eller såkaldt blacklight. Dette giver en fed effekt til koncerter eller festivaler, så publikum får en oplevelse de aldrig glemmer.
For at få det maksimale ud af den uv-aktive sæbeboblevæske er det selvfølgelig nødvendigt med uv-lys. Hos Elektronik Lavpris kan du både købe blacklight armaturer og rør.
De sælger selvfølgelig både almindelig sæbeboblevæske og uv aktiv sæbeboblevæske. Både i 1 liters og 5 liters dunke.

 

Gå på opdagelse i udvalget af sæbeboblemaskiner hos Elektronik-lavpris.dk, og tøv ikke med at kontakte leverandøren med spørgsmål! Du kan kontakte Elektronik-lavpris.dk via kontaktformular på deres hjemmeside eller på e-mail salg@elav.dk og på telefon 8613 0655.