Skatter og afgifter: Øv!

Skatter og afgifter: Øv!

De fleste ser skatter og afgifter som værende en negativ ting, og begge ting kan fylde meget i hverdagen økonomisk set. Hvorfor man ofte ser skatter og afgifter som værende en negativ er nok fordi, at mange ikke rigtig forstår, hvorfor de skal betale disse ting, og samtidig kan der opstå mange konflikter i forbindelse med betalingen. Selve henvendelserne fra SKAT kan være komplicerede at forstå, og det er ikke alle, der ved, hvordan en sådan henvendelse skal håndteres. Det er de færreste mennesker og virksomheder, der ønsker at blive en del af en skattesag eller afgiftssag, og det er derfor vigtigt, at man så vidt muligt prøver at sætte sig ind i tingene. Det kan man gøre ved selv at sætte sig ned med papirerne og ringe ind til SKAT, eller man kan for at gøre det nemmere for sig selv tage kontakt til en advokat.

 

Har du modtaget en henvendelse fra SKAT? – Læg den rigtige strategi

Såfremt du eller din virksomhed har modtaget en henvendelse fra SKAT, kan du/I ringe til TVC Advokatfirma for et uforpligtende bud på, hvordan sagen bør håndteres. Her handler det om i samråd med advokaten at få lagt den rette strategi. Al erfaring har tidligere vist, at dette er det mest rigtige at gøre, hvis man modtager en henvendelse fra SKAT. Dog er der også ulemper ved at forhøre sig hos en advokat, da mange forbinder en sådan sag som værende omkostningsfuld. Det er den på sin vis også, men det kan i sidste ende godt betale sig, hvis man står med en større sag, som man ikke kan gennemskue på egen hånd. Samtidig kan en advokat formulere sig korrekt juridisk set, og det kan styrke dig gevaldigt i en sag mod SKAT.

 

Forhør dig hos en advokat

Har du modtaget en henvendelse fra SKAT, og ønsker du at diskutere dine muligheder i samråd med en advokat – tag kontakt til TVC Advokatfirma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *