Tips: Sådan vælger du det bedste flyttefirma

Tips: Sådan vælger du det bedste flyttefirma

Det kan være svært at vide, hvilket flyttefirma du skal benytte. Derfor vil vi gerne hjælpe dig på vej, så du kan være sikker på, at du vælger det flyttefirma, som passer bedst på dine ejendele.

Undersøg dette når du skal flytte:

  • Hvordan ser deres anmeldelser ud?
  • Hvem har de ellers som kunder?
  • Hvad koster de?

Når du har gjort det, er du klar til at tage kontakt. Nogle gange vil du kun have et flyttefirma tilbage. Hvis du er i Viborg eller omegn, kan du benytte dem her.

Derfor har dit valg betydning

Du overlader alle dine ejendele til et flyttefirma, så du skal være sikker på, at de behandler dem godt. Det gør de fleste firmaer heldigvis, så du har ikke det store at bekymre dig om.

Hvis du følger vores liste, er du endda helt sikker på det og du har intet at bekymre dig om.

Vi vil altid opfordre dig til, at du snakker med det flyttefirma, som du har valgt, inden du bestiller dem. Medmindre du allerede kender nogen, som har brugt dem før. 

Hvad kan du selv gøre for at få en bedre flytning?

Selvom du vælger et flyttefirma, er det en god idé at pakke alle sine ting ned selv. Du skal gøre det så let for dig selv, når du kommer frem til dit nye hjem. Her er det ikke særlig sjovt, hvis du ikke har styr på alle dine kasser.

Det gode ved et flyttefirma er også, at du kan sige til dem, hvor de skal sætte dine sofa. På den måde behøver du ikke selv gøre det. Det er også grunden til, at du bør være hjemme, når flyttefirmaet kommer til dit nye hjem.

På den måde kan I sammen tage vigtige beslutninger.