Tv markedets udvikling

Tv markedet har udviklet sig markant det sidste årti, og det er gået så stærkt, at mange har haft svært ved at følge med.

Først og fremmest har vi fået bedre fjernsyn, og ikke mindst fladere fjernsyn. Lige da tv’et kom frem var det en stor kasse. Det har selvfølgelig også sin charme, og nogle har faktisk stadig sådan et fjernsyn i dag blot for charmens skyld. I dag har næsten alle et fladskærmsfjernsyn og kvaliteten af dette er også faldet enormt meget det sidste stykke tid. I dag kan man få fat i et kvalitets fjernsyn til næsten ingen penge.

Flere kanaler og tv kanaler

I starten kunne man kun se 1 kanal, og det var næsten uanset hvad der var, så var det spændende, fordi det var så nyt. I dag er vi som tv-seere blevet noget mere kræsne, og det skyldes i høj grad, at vi har så mange kanaler at vælge imellem fra hele verden. Vi kan faktisk næsten se lige præcis, hvad vi har lyst til. Det kunne man ikke i gamle dage.

Med flere kanaler er selvfølgelig også kommet nogle flere tv pakker til. Det kan som forbrugere være svært at overskue og sammenligne de forskellige tv pakker med hinanden. Derfor findes der forskellige sammenligningssider, der skal være med til at gøre det nemmere for forbrugeren at finde det helt rette abonnement. Det nyeste inden for tv er faktisk streamingtjenester. Mange er begyndt at streamer film, serier og så videre via mobil og tablet. En grundende til at dette er blevet så populært, er fordi det er så fleksibelt. Vi kan se lige næsten hvad vi vil, når vi vil. Det tiltaler mange, og det er en af årsagerne til den enorme succes.

Der er i dag også kommet markant flere udbydere, og det betyder naturligvis også, at der er kommet hård konkurrence om kunderne. Det betyder, at du som forbruger nogle gange kan være heldig at gøre et godt køb, når du er på jagt efter en tv pakke eller et godt tilbud.

Tv markedet i fremtiden

Eksperterne spår at den nuværende udvikling vil fortsætte. Vi vil gerne selv have indflydelse på, hvad vi vil se, og hvornår vi vil se det. Derfor spåes streaming tjenester en rigtig stor fremtid. Dette har tv selskaberne luret, og derfor er mange af dem begyndt at lave egne streamingtjenester, så der kan streames tv fra forskellige devices.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *