5 gaveidéer til manden, der ikke ønsker sig noget

5 gaveidéer til manden, der ikke ønsker sig noget

Mange kan have svært ved at finde på ting, de ønsker sig, når julens højtid nærmer sig, og særligt mænd har svært ved at finde på gaveønsker. Hjælpen er på vej, når du nedenfor kan finde inspiration til, hvad ægtemanden, faren, svigerfaren eller kæresten kan forsødes med juleaften.

Julegaven til manden, der har alt

Oplevelser
Oplevelser er noget, der altid vil falde i god jord ligegyldig hvad. De findes i et vælg af kategorier både når der snakkes kategori og prisklasse. Gør manden rig på oplevelser i form af enten fart og sus i maven, gastronomisk sanseindtryk, oplevelser i og på vandet eller oppe i luften. En sikker vinder til manden, der aldrig ønsker sig noget.

Personlig gave med kærlighed og minder
Billeder fortæller mere end 1000 ord, og derfor kan en gave som et billedalbum, billedkalender eller nøglering med et billede være en rigtig god idé, da det er en personlig gave, hvor der ligger kærlighed og minder bag.

Gaven med ekstra go i
Er gavebudgettet ikke til flere hundrede- eller tusinde kroner, kan det være en idé at gå sammen med andre i familien og glæde manden med en lidt dyre og eksklusiv gave. Det kan være en ny cykel, et kroophold eller en tur til storbyen eller til en koncert med en artist, han elsker.

Den praktiske gave
Gør det lettere for ham og giv ham en robotpæneklipper i julegave. På den måde kan han spare tid på havearbejdet og have mere overskud i hverdagen. Se stor test af robotplæneklippere her og find frem til den praktiske- og brugbare gave til ham.

Gaven, der ikke koster noget
Denne gave er oplagt, hvis man ønsker at give en ekstra ting, der ikke koster noget, eller hvis gavebudgettet ikke er særlig stort. Lav et hjemmelavet gavekort, hvor der står, at han er fritaget for 3 gange græsslåning, en gang vinduespudsning eller andet praktisk gøremål i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *