Alt man skal vide om den traditionelle posestøvsuger

Alt man skal vide om den traditionelle posestøvsuger

En støvsuger er ikke bare en støvsuger, og ethvert moderne hjem, bør have en støvsuger, der passer til behovet. Selvom de fleste nok tænker på den traditionelle støvsuger med pose, slange, rør og mundstykke, findes der altså et væld af forskellige typer støvsugere. Den traditionelle støvsuger, er dog langt den mest udbredte og findes i stort set alle almindelige husholdninger. Den er på mange områder de øvrige typer overlegen. Den har mere end 100 år på bagen, og er derfor blevet udviklet markant, så teknologien og fremstillingsprocesser er nær perfekt. Generelt får man rigtig meget rengøringsevne i forhold til prisen, driftssikkerhed og omkostninger.

Priser, holdbarhed og typer

Det koster cirka 2 kroner i timen at drive en støvsuger – med de aktuelle elpriser. Det vil sige, at hvis man støvsuger minimum én gang om ugen, vil det koste cirka 105 kroner om året at støvsuge. Udover det, er indkøbet af støvsugeposer også en udgift, som man skal tage i betragtning. Her siger man, at få hundrede kroner om året, er normalt til denne post. Dertil skal der også købet nye filtre årligt. Det vil koste cirka 200 kroner pr. År, men afhænger naturligvis af type og mærke. Det er dog ikke alle, der hvert år skifter filteret i støvsugeren. Det betyder, at hvis man fraregner slidtagen og køb af andet tilbehør, ligger den samlede udgift til en støvsuger på mellem 200 og 500 kroner om året. Beløbet afhænger af hvilken model man har og hvor ofte man skifter filter.

 

De traditionelle posestøvsugere fås i alle prisklasser, og strækker sig fra 300 kroner op til 5000 kroner eller mere. Her følges kvalitet og pris i høj grad ad, uden at der er garanti for, at støvsugerne i den høje prisklasse, er bedre.

Holdbarheden er utrolig lang hos den traditionelle posestøvsugere, som generelt ligger på fem år eller mere.

 

Det logiske valg

Der er ingen tvivl om, at den traditionelle støvsuger med poser i de fleste tilfælde, vil være det bedste og mest logiske valg, når det handler om almindelig husholdning. Den er de andre typer overlegen på både pris og rengøringsevne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *