Bænke: Den store guide

Bænke: Den store guide

En bænk er et smart møbel, netop fordi den kan bruges som siddeplads, opbevaring og som dekorativt element i boligen. Anvendelsesmulighederne er mange – og det er udvalget af bænke også. Uanset om du er til et minimalistisk, rustikt eller nordisk look, så er der garanteret en bænk, der falder i din smag. I det følgende kan du finde inspiration til, hvordan du kan bruge bænke i dit hjem, udendørs såvel som indendørs. Du kan også læse guiden her, hvis du vil finde lige netop den bænk, der passer til dine behov og ønsker.

Skab mere plads i hjemmet med bænke

Der findes utallige former for bænke, og en af dem er bænke med opbevaringsmuligheder. Det er en populær bænktype, netop fordi du kan få så mange muligheder i ét simpelt møbel. Du kan for eksempel få en bænk til entréen med hylde til dine sko og skuffer til nøglebundt, pung og lignende genstande. Så er det hele lige ved hånden, når du skal ud ad døren. Derudover kan det være rart med en siddeplads, når skoene skal på.

Du kan også få bænke, hvor toppen kan åbnes. Her får du masser af opbevaringsplads, hvilket gør bænken velegnet til soveværelset, børneværelset og lignende, hvor du har brug for ekstra opbevaringsplads til f.eks. sengetøj, legetøj og så videre.

Sæt prikken over i’et med bænke til udendørs brug

Kunne du godt tænke dig at pifte din have op? Flere og flere vælger at etablere hyggelige siddeområder i deres haver, så man kan sidde og nyde sommeraftenerne sammen med et par venner. Du kan let skabe et siddeområde i din have med for eksempel et par bænke eller et bord/bænkesæt, hvis du er mere til det. Udover at bænkene kan agere som siddepladser, så kan de også fungere som et dekorativt element, hvis du for eksempel sætter blomster eller lignende på bænken. En bænk er helt klart et must-have, når du skal indrette haven. Det er nemlig en nem måde at skabe en hyggelig stemning og et sted, hvor du kan samles med familien.

Der findes et stort udvalg af bænke, som er beregnet til udendørs brug. Når du skal finde den perfekte udendørs bænk, så er det en god idé at gå efter slidstærke materialer, der kan holde til sommerens skiftende vind og vejr.

En bænk er et must-have til børneværelset

Kender du det, at legetøjet ligger og flyder rundt omkring på gulvet i børneværelset? Det kan være svært at finde opbevaringsplads til al legetøjet, og det kan hurtigt fremstå rodet, hvis det ligger fremme. Her er en bænk et must-have. Vælger du en bænk med opbevaringsplads i, så får du et multifunktionelt møbel, der passer perfekt til børneværelset – og så er det slut med legetøj på gulvet, fordi der er masser af plads til legetøjet i bænken.

Har du brug for en hyggekrog i hjemmet?

Har du et tomt sted i hjemmet, og kunne du godt tænke dig at etablere din helt egen hyggekrog? Så er en bænk et oplagt valg til at danne rammerne om denne hyggekrog. Vælg eventuelt en bænk med polstret ryglæn og sæde, så kan du være sikker på, at komforten er i top. Du kan eventuelt sætte prikken over i’et med et tæppe eller et lækkert skind til bænken, hvilket vil få hyggekrogen til at fremstå stilfuld. Læn dig tilbage og sæt dig godt til rette med en kop te, en god bog eller en god film i fjernsynet og nyd din nye hyggekrog. Har du brug for noget at slå fødderne op på, kan du overveje en puf eller en minibænk, der kan agere fodskammel. Nederst på formularen

Dette indhold er sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *