Bedemandsforretningen er kommet på internettet

Bedemandsforretningen er kommet på internettet

Bedemandsforretning er præget af traditioner og er ofte dybt forankret i lokalsamfundet. Den traditionelle bedemandsforretning kan dog være svær at finde rundt i, når det kommer til prisstrukturer og gennemsigtighed. Det skaber især forvirring i sorgen, når bedemanden på samme tid skal agere rådgiver, støtteperson og totalentreprenør med kontakter til diverse leverandører, der indgår i en begravelsesproces. Det kan være svært at forhandle og indhente tilbud, når man sidder med en stor sorg og et minimalt overskud.

Mange mennesker har de seneste år oplevet forvirring efter en begravelse og forløbet omkring dødsfald, da der ofte kommer en ekstra regning efter ceremonien. En traditionel begravelse hos en bedemand koster ofte omkring 20.000 kr., og bedemanden har store avancer på f.eks. kister, som ikke kan købes direkte fra producenterne.

Internettet giver gennemsigtighed

De mange oplevelser med ugennemsigtige priser, og større fokus på bedemandsvirket som forretning med kunderne i fokus, har givet plads til en ny type bedemandsforretninger. Mange bedemænd er startet op online og har fokus på at give kunderne mere gennemsigtighed i den svære tid.

Bedemænd på internettet betyder dog ikke, at kvaliteten falder. Det betyder blot, at der kan tilbydes bedre priser. For det første skal bedemanden ikke holde udgifter til en lokal butik, og samtidig kan forløbet gøres mere personligt og nemt for kunden, da der tilbydes personligt besøg i hjemmet. Bedemænd der bruger internettet som kommunikation har også ofte fokus på at gøre det så billigt som muligt for kunden. F.eks. kan udvalget af kister og urner være skåret ned til det minimale, hvilket sikrer, at du ikke kommer til at betale overpris.

Bedemand Esbjerg

Godafsked.dk er en landsdækkende forretning med lokale bedemænd fra hele landet, der tilbyder klare pakkeløsninger. Forretningen blev startet af to bedemænd fra Esbjerg, der begge havde oplevet ugennemsigtige priser og høje ekstraregninger i forbindelse af begravelsen af deres nærmeste.

Klik her for mere information om Godafsked.dk.

Godafsked.dk gør det fuldstændig klart hvilke services, der er inkluderet i prisen og giver dig en klar melding før ceremonien er holdt. Det betyder også, at du kan spare op mod 5.000 kr. i forhold til en traditionel bedemand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *