Derfor skal du beskytte din iPhone med et cover

Derfor skal du beskytte din iPhone med et cover

En iPhone er din tro følgesvend. Du bruger den, når du skal holde dig opdateret på de seneste nyheder, når du skal finde vej i bilen, og når du skal se dagens vejrudsigt. Det er altså en genstand, som du bestemt ikke ønsker at undvære. Det er derfor en god idé at beskytte din iPhone, hvilket du kan gøre med et iPhone cover. Jo før du beskytter din iPhone, jo bedre – det tager kun et splitsekund at tabe den. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du bør bruge et cover til din iPhone.

Hvorfor skal jeg bruge et cover?

Det sker ofte, at vi taber vores iPhone på gulvet, fordi den pludselig smutter ud af hånden eller falder ud af vores lomme. Sommetider sker der ikke noget med din iPhone, men andre gange er uheldet ude og den er smadret. Det er en dyr fornøjelse at sende din iPhone til reparation og du bør derfor beskytte den med et iPhone cover, som er langt billigere. Et iPhone cover beskytter din iPhones bagside og kanter. Det er ikke kun, når du taber din iPhone, at den er udsat for ridser og skrammer. Når den bare ligger i din lomme eller taske, er den dagligt i kontakt med eksempelvis nøgler og kreditkort, som kan være med til at ridse den, hvilket er endnu grund til, at du altid bør have et cover på.

Hvilket cover skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge, hvilket cover din iPhone skal have, da der findes flere forskellige slags. Først og fremmest skal du vælge det cover, som passer til din iPhones pasform. Du kan få iPhone covers til alle iPhone modeller, så vær opmærksom på, at du vælger det rigtige cover til din iPhone model. Derudover kan du vælge, om coveret skal være fremstillet i plastik eller i silikone.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til, hvordan dit cover skal se ud. Du kan få alt fra blomsterprints til fodboldidoler, som er med til at gøre din iPhone personlig. Du kan endda selv designe dit eget iPhone cover, hvor du kan vælge et billede af dig og vennerne, dine børn eller noget helt tredje. Du kan selvfølgelig også få et helt neutralt iPhone cover i sort eller hvid, som har et stilrent look. En iPhone er en flot telefon, og hvis du ikke kan lide tanken om, at din iPhone er gemt væk i et cover, kan du vælge et gennemsigtigt cover, hvor du bevarer det flotte iPhone design, samtidig med at du beskytter din iPhone mod slag og ridser.

Hvordan beskytter jeg min iPhone bedst?

Et iPhone cover beskytter din iPhone godt mod slag og ridser. Dog er din iPhone ikke 100% beskyttet, hvis du er uheldig at tabe den på et hårdt underlag. Hvis du vil ekstrabeskytte din iPhone, bør du udover et cover, også beskytte den med eksempelvis beskyttelsesfilm, panzerglass eller et etui. Særligt din iPhones skærm er skrøbelig, fordi den er lavet af glas, hvorfor du bør sætte beskyttelsesfilm eller panzerglass ovenpå skærmen. Et etui beskytter både din iPhones forside og bagside, og du kan endda vælge et etui, som er ekstrastærkt, hvilket er en god idé til dig, som arbejder steder, hvor der er øget risiko for at tabe din iPhone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *