Det vigtigste tip til at gøre din bolig mere værd

Det vigtigste tip til at gøre din bolig mere værd

Bor du i en bolig på Sjælland, og overvejer du at sælge, kan der være mange penge at tjene. Sjælland har altid været et populært boligmarked – både inde og uden for Hovedstadsområdet, og de seneste år er priserne steget med hele 6,8 procent. Såfremt du ønsker at sælge din bolig, kan der gøres meget for at øge værdien. Her er særligt én overordnet ting vigtig.

 

En ryddelig, ren og indbydende bolig

Det kan virke indlysende, men det kan alligevel ikke siges nok gange; når din bolig skal sælges, skal den være ren og rydelig! Det første indtryk er nemlig tæt på altafgørende. Potentielle købere vil, så snart de ankommer, beslutte sig for, om de kan se sig selv bo der. Det kan de sandsynligvis kun, hvis det er et rent og attraktivt hjem.

 

Indkørsel, for- og baghave skal være pæne og indbydende. Slå græs, ryd op og pynt med blomster og planter. Sørg også for, at tagrender og nedløb er gjort rene og vinduer pudset.

 

Også indendørs skal der være rent og rydeligt. Under en fremvisning skal der være luftet ud, gjort rent og ryddet op. Skab lyse og åbne rum, da disse giver et bedre førstehåndsindtryk end et mørkt og lukket rum.

 

Få professionel hjælp af ejendomsservice

Når din bolig skal sælges, og du ønsker at gøre den mere værd, kan det være en god investering at få hjælp fra professionel ejendomsservice. Hos Vallø Cleaning på Sjælland, får du kompetent hjælp til alt fra vinduespudsning, til renholdelse af fortov og rens af tagrender og nedløb. Med en sådan hjælp er du sikret, at din bolig fremstår ren og indbydende og giver potentielle købere det bedst mulige førstehåndsindtryk. Det må uden tvivl være det vigtigste tip til at gøre din bolig mere værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *