Dette skal du have med i tankerne, hvis du overvejer at åbne butik

Dette skal du have med i tankerne, hvis du overvejer at åbne butik

Hvis du overvejer at starte din egen virksomhed op, eller hvis du allerede har en virksomhed oppe at køre online og nu vil ud i den fysiske verden, bør du læse med her. Her kommer nemlig nogle gode tips til ting, man skal have in mente, inden man åbner en butik.

 

Hvor skal din butik placeres?

En, af de første, største og vigtigste beslutninger du skal tage, er, hvor butikken skal placeres. Butikkens placering afhænger selvfølgelig meget af, hvilken type produkter, du sælger, og hvad dit klientel er. Men det afhænger også af, hvad dit budget er, og hvor meget du regner med at kunne betale i månedlig husleje. Der er eksempelvis stor forskel på huslejen på butikslokaler på Gl. Kongevej på Frederiksberg og i en provins et sted på Sjælland. Læg derfor et budget og klargør, hvor meget du har råd til at betale, inden du fastgør placeringen.

 

Hvordan indretter du bedst butikken mest praktisk men samtidig flot?

Indretningen af butikslokalerne skal gerne matche virksomhedens værdier og produkterne, der sælges – men samtidig skal butikken gerne være praktisk, så kunderne let kan komme til varerne, og så de faktisk kan komme rundt i butikken. Tag et kig på en side som pinterest og få inspiration til, hvordan du bedst kan indrette din butik.

 

Hvilke praktiske ting skal der med i overvejelserne?

Udover placeringen, budgettet og indretningsstilen, skal der også tages højde for nogle praktiske ting. Skal kunderne kunne parkere lige i nærheden af butikken? Er det vigtigt med prøverum og spejle i butikken? Hvilket kassesystem skal du bruge til at tage imod betaling? Der skal træffes mange beslutninger, som er vigtige for den daglige drift af butikken. Læs mere om de forskellige muligheder for kassesystemer og betalingsterminaler på ebm.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *