Få plads til alle dine ting – uden at bruge mere plads

Få plads til alle dine ting – uden at bruge mere plads

Vi skraber mange ting sammen i løbet af vores liv. Alt fra små nipsting, der ingen egentlig værdi har, til sentimentale ting, der har en vis betydning for os. Problemet er, at de fylder lige meget. Det er lige meget om det er en tilfældig lænestol, du engang fik i gave, men egentlig aldrig bruger, eller om det er et bornholmerur, der er gået i arv i generationer. Objekterne hober sig op og bliver flere og flere, men vores plads forbliver den samme. Det er et regnestykke, der ikke går op. Så hvor gør man af sine bunker af bras og betydningsfulde objekter? Èn mulighed er at finde en udlejning af depotrum, hvor du kan opbevare alt dit gejl og alle dine goder.

Hvad kan jeg have i et depotrum?

Depotrummet har evnen til at genåbne dit hjem. Det kan trække tidevandet af ting fra gulve tilbage, det kan give dine vægge frie luftveje igen, og det kan gøre det muligt faktisk at føle sig komfortabel tilpas i hjemmet med albuerum. Der er næsten ingen afgrænsninger for, hvad du kan have i depotrummet:

  • Du kan have gamle tegneserier eller legetøj fra din barndom, som du helst ikke vil af med

  • Du kan opbevare værdifulde genstande, som du måske føler er mere i sikkerhed i et depotrum (det kan være der har været indbrud i nabolaget)

  • Du kan gemme ting væk, som ikke længere passer ind i dit hjem, da du måske har lavet ny indretning

Der er selvfølgelig visse regler, der varierer fra udbyder til udbyder, men generelt kan du opbevare alt, der ikke er levende eller letantændelig. Nogle depotrum er også monteret med overvågning, hvis dine genstande kræver det – eller mulighed for varme, så f.eks. træ ikke rådner. Og der er adgangsmulighed i alle døgnets firetyve timer.