Få en bordplade i træ – lige som du vil ha’ den

Få en bordplade i træ – lige som du vil ha’ den

Om du står overfor at skulle have ny bordplade i træ til køkkenet, bryggerset, værkstedet eller andre steder i din bolig, så kan du få det, lige som du vil have det, når du bestiller en bordplade i træher. Med et stort udvalg i forskellige sorter af træ og oliebehandlinger, så har du mulighed for at få skræddersyet en bordpladeløsning, der passer til både dig og dit hjem.

Bordpladerne i træ kommer som udgangspunkt med skarpe kanter, men du har mulighed for helt selv at bestemme, hvilken kantprofil du gerne vil have, at der skal være på din nye bordplade. Så om du er til afrundede kanter, skrå kanter eller bare gerne vil have de skarpe kanter, så bestemmer du helt selv, hvilket udtryk, du gerne vil have på din bordplade.

Sort, form og farve

Med et stort udvalg af træsorter er du sikker på, at der er noget lige for din smag. Træsorterne pladerne kommer i, er ask, birk, bøg eg, fyr, kirsebær, mahogni og valnød. Alle træsorterne kommer i forskellige længder, bredder og tykkelser. På den måde kan du få den træbordplade, som du drømmer om. Men det er ikke ligegyldigt, hvilken træsort du vælger. Alt efter hvad du ønsker, at din bordplade i træ skal kunne bruges til, så har hver sort ikke kun sine forskellige styrker, men også forskellig naturlig farve.

Hvis du f.eks. gerne vil have styrken fra én type træ, men ikke helt kan få farven på træet til at passe ind i dit hjem, så kan dette nemt løses. Der findes forskellige olier til behandling af træet, som kommer i forskellige farver. Så er det bare op til dig at bestemme, om det skal være en naturlig olie eller en der er hvid- eller sortpigmenteret, der skal bruges til at behandle din bordplade i træ med. Denne behandling betyder, at din bordplade kan skræddersys og behandles på en måde, så den passer lige ind i din stil og farveskema.

Tænk på naturen, når du vælger bordplade

Det kan godt betale sig at vælge en bordplade i træ, når du skal skifte en gamle bordplade ud, eller du stpr overfor at skulle bygge nyt. Træ er en bæredygtig kilde og udledningen af CO2 er betragtelig mindre end ved produktionen af eksempelvis en bordplade i et plastmateriale. Der er også mange, der fejlagtigt tror, at en bordplade i træ er dyr og besværlig at vedligeholde. Hvis du sammenligner med en plastiklaminatbordplade, så e det rigtigt, at en bordplade i træ koster mere. Men hvis du laver sammenligningen med andre naturprodukter, som f.eks. sten og linoleum, som har samme grad af vedligeholdelsesindsats som træ, så vil man hurtigt finde ud af, at en ofte findes til en meget billigere pris.

Med en træbordplade bruger du et naturligt materiale, som er bæredygtigt i hele fremstillingsprocessen, og udover at det er smukt at se på og rart at røre ved, så giver det også en helt særegen og nordisk karakter i dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *