Få et helt nyt hjem med en ny indretning

Få et helt nyt hjem med en ny indretning

Synes du, din indretning er ved at blive lidt kedelig, er der råd at hente. Du kan sagtens få en ny og frisk indretning, uden det kræver den helt store omgang. Man kan komme langt med få justeringer. Vi giver dig her nogle gode råd til, hvordan du får givet nyt liv til din indretning, uden at du skal endevende det hele.

 

En klat maling kan gøre en del

Skal din indretning have et nyt look, kan det gøre en stor forskel med en klat maling. Farverne på væggene er en stor del af din indretning. Det giver noget karakter og kan skabe en god harmoni med dine møbler og boligtilbehør. Farvekortet er fyldt med en masse fantastiske farver, der kan live dit hjem op. Det er meget oppe i tiden med at vælge de lidt mere modige farver til sine vægge for at skabe et lidt mere personligt look i sin indretning. Det er helt op til dig, hvilken farve du ender med. Du skal bare vælge den, du synes vil passe til din indretning.

 

Du kan vælge at male på den klassiske måde, hvor du maler væggene den samme farve. Alternativt kan du vælge at male en enkelt væg i en bestemt farve, mens de resterende vægge holdes hvide eller lyse. Derudover kan du også male bestemte mønstre, hvilket også er meget populært for tiden. Her er det bl.a. geometriske mønstre, der er et hit. Det kan gøre en stor forskel for udtrykket i din indretning.

 

Et nyt møbel kan give et helt nyt look

Mange tror, at man er nødsaget til at skifte alle sine møbler ud, hvis man gerne vil have et nyt look til indretningen. Det er dog slet ikke nødvendigt. Det kan du selvfølgelig også gøre, men dette vil typisk være et lidt dyrere tiltag. Ønsker du at skifte størstedelen af dine møbler du, kan du låne penge til det, hvis der ikke helt er plads til det i månedens budget. Du kan låne pengene her.

 

Vil du gerne spare lidt penge, kan du sagtens nøjes med at udskifte et enkelt eller to møbler for at give indretningen et nyt look. Det er dog en god idé at vælge nogle af de større eller centrale møbler i hjemmet, da det elleres ikke vil give den store effekt. I stuen kan det fx være sofaen, du skifter ud. I spisestuen eller køkkenalrummet kan et nyt spisebord eller spisebordsstole gøre en stor forskel for indretningen. Hvis du gerne vil have noget, der ligner en ny indretning, er det en god idé at vælge noget, der er anderledes, end det du i forvejen havde. Ellers mister du formentlig en del af effekten.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *