Forkæl dig selv med lækker massage nær Lyngby og Gentofte

Forkæl dig selv med lækker massage nær Lyngby og Gentofte

Man skal huske at passe på sig selv. Det er især vigtigt i disse tider, hvor vejret bliver koldere og dagene mørkere. Mange bliver ramt på humøret, og flere og flere døjer med stress. Derfor bør man i ny og næ stoppe op og tænke ”hvordan passer jeg bedre på mig selv?”. Én af de ting du kan gøre for dig selv, for at enten give din krop et boost eller bare for at forkæle dig selv, er at få en lækker omgang massage. Massage er ikke bare rart, det har en masse fordele, som du kan læse mere om nedenfor.

Hvorfor få massage?

Massage er ikke bare selvforkælelse. Der kan være mange gode grunde til at få massage. Det er især en udbredt behandlingsmetode hos sportsudøvere, da massage kan være med til at løsne op for musklerne og leddene. Du undgår stivhed i kroppen og kan på samme tid forebygge skader. Massage er også med til at forbedre blodcirkulationen i kroppen, hvilket hjælper på hovedpine. Det kan også være med til at forbedre dit immunforsvar, og netop dét er ingen dårlig idé, nu hvor vinteren står for døren. Hvis du går og døjer med stress, så kan massage også hjælpe dig. Det er nemlig videnskabeligt bevist at regelmæssig massage er med til at forebygge mange stresssymptomer.

Hvilken slags massage kan man få?

Der findes mange massageformer, og de mest almindelige er helkrops-, sports- og velværemassage. Disse massagebehandlinger består af traditionel massage, hvor du får behandling af en massør. Dog findes der også andre behandlingsmetoder foruden massage, som f.eks. akupunktur eller ”cupping”, som blev et kendt fænomen ved OL i 2016. Det anbefales i øvrigt at drikke rigeligt med vand efter massage, da man skal have udledt de mange affaldsstoffer, som massagen har løsnet op for. Kender du en der trænger til massage, eller skal du selv forkæles, så kan du få lækker massage nær Gentofte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *