Gode råd til dig, der vil have en overdækket terrasse

Gode råd til dig, der vil have en overdækket terrasse

En overdækket terrasse kan være dejlig at have, til når det, på grill-aftenen med familien, bliver lidt køligere hen ad aftenen. En overdækket terrasse kan skærme for både duggen og sommerregnen, så dine havemøbler bliver beskyttet fra vind og vejr, uden at blive våde. Desuden kan en overdækket terrasse gøre det muligt for jer at holde varmen, når I opholder jer på terrassen den sene og kølige sommeraften, eller hvis I ønsker at forlænge følelsen af sommer, et stykke ind i efteråret – eventuelt med varmetilskud fra en terrassevarmer.

Vælg god kvalitet og nyd resultatet

Når du skal have installeret din overdækkede terrasse, er materialet vigtigt at tænke over. Den overdækkede terrasse kan leveres i galvaniseret stål, som du kan få pulverlakeret i den farve og beklædning du ønsker, så det passer flot til huset og haven, og så det falder naturligt ind i husets og havens stil. Desuden kan du vælge at taget skal leveres som 5-lags termoplade i polycarbonat, hvilket gør at det holder godt på varmen, samt så du undgår kondens. Dette er desuden en meget stærk tagplade, som både kan tåle snetryk og blæst, så du ikke risikerer slid, brud og unødigt vedligeholdelsesarbejde.

Det er også vigtigt at tænke over, om din overdækkede terrasse skal være fritstående eller murfast, og om den eventuelt skal kunne ændres til en udestue. I denne forbindelse er det også vigtigt at huske på, at der skal kunne komme nok lys ind i de af husets rum, som er bag terrassen, så der ikke er for mørkt inde i huset.

Hvis du vælger at din overdækkede terrasse skal være fritstående, for eksempel i den hyggeligste krog i haven, kan det være en god idé at bruge hække og planter til at skabe læ, samt for at få det til at se flot og naturligt ud i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *