Gode råd til din nye altan

Gode råd til din nye altan

Fordele ved din egen altan

Går du her i sommervarmen og drømmer om dit eget lille uderum? Den danske sommer er tilbage og er kommet for at blive, og os danskere elsker at komme ud og nyde solen, når den endelig er her. Hvilken bedre måde findes der at fejre den danske sommer, end at sidde på en altan i eftermiddagssolen og nyde et koldt glas vin?

Der er en lang række fordele ved at få din helt egen altan. Hvis du bor i lejlighed i en etagebygning, kan det hurtigt blive indelukket, hvis du umiddelbart ikke har adgang til egen have eller lignende.

Med en altan har du let adgang til afslapning i det fri og ikke mindst solbadning om sommeren. Eller hvis du en søndag formiddag vil sidde udenfor og nyde din morgenbrød sammen med en friskbrygget kop kaffe, kan det pludselig blive til et større projekt, at skulle slæbe en lille picnickurv med ned til nærmeste park. Forestil dig i stedet bare at kunne åbne altandøren, og sætte dig derud og så slippe for alt det andet bøvl.

Eller hvorfor ikke dyrke din egen lille urtehave, så du til din madlavning kan bruge friske, usprøjtede, hjemmedyrkede krydderier?

Udover at altanen kan være med til at skabe ude liv til din lejlighed, kan den også give din ejendom mere værdi, hvis du en dag skal sælge den.

Overvejelser inden du går i gang med projekt få-din-egen-altan

Inden du går i gang med at kontakte et eksternt firma om projektet, er det altid en god ide at høre de andre beboere i lejlighedskomplekset, om de går med de samme tanker som dig og også godt kunne tænke sig en altan. Jo større opbakning der er om forslaget, jo større chance er der for at bestyrelsen i boligforeningen vil godkende forslaget.
Ting som lysindfald og størrelse på altanen skal også tages til overvejelse. En for stor altan kan nemlig give gener for underboen, i form af et større område med skygge.

Alle disse overvejelser er dog noget et professionelt firma kan guide dig igennem og hjælpe dig med.

Er du blevet helt hooked på at udleve din drøm om at få din egen altan? Så læs mere her om selve processen, når du vil anskaffe dig en altan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *