Hastigheden bliver mere og mere krævende

Hastigheden bliver mere og mere krævende

Der var en tid hvor en 1 Mbit forbindelse, var rigeligt når man skulle surfe på nettet.
Tiderne er dog skiftet og udviklingen af bredbåndshastigheder er steget kontinuerligt med at det kræver flere og flere resurser at bruge programmer og værktøjer. I dag er det ikke ualmindeligt at opleve hastigheder på op til 100 Mbit, men spørgsmålet er om det er overkill og hvad man skal vælge som forbruger. Vi kigger nærmer på hastighederne og hjælper dig med at finde det behov som passer ind hos dig. Ydermere får du et bedre indblik og hvad man skal være opmærksom på.

Skal man gå efter download eller upload?

Det er egentlig ikke så kompliceret at forstå forskellen på download og upload. Det mest almindelige er at se på download hastigheden, når man er på udkig efter en ny internetudbyder eller bare sonderer terrænet. Når du surfer, streamer og henter filer ned, så er det download hastigheden du bruger. Upload hastigheden er derimod, når du eksempelvis sender mails, poster billeder på facebook, altså alt den data du sender afsted. Så alt afhængig af hvad der er vigtigst for dig, kan du vælge om det er up- eller download du skal fokusere på.

Har du lyst til at få et mere detaljeret overblik over de forskellige udbyder har at tilbyde kan du kigge nærmere på guiden. Sammenlign bredbåndspriser.

Guiden i grove træk – hvad har du brug for?

10 Mbit – er et glimrende valg, hvis du kun har et 1-3 devices, og hvis dit primære formål er at surfe på nettet. Desuden har du muligheden for at streame i HD kvalitet fra et enkelt device ad gangen. Så hvis du bor alene, ville det helt sikkert være en glimrende løsning.

20 Mbit – er op til 5 computere og med 2 aktive brugere, der kan streame i HD kvalitet samtidigt. Det her kunne være den optimale løsning for kæresteparret.

30 Mbit – her er vi oppe i familiestørrelsen. Her kan streames i Hd kvalitet op til 4 brugere og muligheden for 4K kvalitet er også en realitet, men husk dog på det næsten kræver hele forbindelsen for at kunne tilgå denne kvalitet.

50 Mbit – er forbindelsen som burde være rigeligt til dem der har mange devices og gerne vil være på samtidigt. Her er det muligt at streame i 4K kvalitet samtidig med at der kan tilgås HD kvalitet.

Håber du finder frem til den rigtige løsning.

God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *