Klinikudstyr til kosmetologer

Klinikudstyr til kosmetologer

Hvis du har en kosmetologklinik, ved du, hvor vigtigt det er at have alt udstyret i orden. Hos Kallistos Equipment kan du finde et bredt udvalg af professionelt udstyrtil kosmetologi, men også udstyr til en frisørsalon, massageklinik osv. tilbydes på siden.

Det er svært at drive en succesfuld virksomhed, der tilbyder en service baseret på velvære, hvis man mangler udstyr, eller det man har, er slidt. Noget af udstyret, der tilbydes, er inventar som kosmetologstole, klinikborde og klinikstole. Derudover er der et bredt sortiment af produkter til behandlinger som hårfjerning, spray-tan, manicure, permanent makeup og meget mere. Du kan både købe nyt og brugt udstyr, men produkterne er altid tjekket grundigt efter i sømmene for at være sikker på, det er, som det skal være. Fordelene ved at købe udstyr som kosmetolog hos Kallistos Equipment er altså:

  • Bredt sortiment af hygiejneartikler, kosmetologstole og apparater
  • 25 års erfaring med at forhandle kosmetologudstyr
  • Adgang til det nyeste udstyr på markedet
  • Langtidsholdbar og professionel løsning

Stor erfaring

Det kan være svært at gennemskue produkterne og deres anvendelse, så derfor kan du altid ringe og få uforpligtende rådgivning, så du er sikker på at få de rigtige produkter til din klinik, der passer til dine behov og dine kunder. Du kan ligeledes altid få tilsendt et tilbud, hvis du mangler udstyr, eller skal have indrettet din klinik. Med mere end 20 års erfaring med at forhandle klinikudstyr, er Kallistos Equipment i dag specialiseret i at indrette klinikker professionelt hos kosmetologer, fysio- og fodterapeuter og massørerer. 

Bestiller du et produkt, der ikke lever op til dine forventninger, eller du  ganske enkelt fortryder, har du mulighed for at sende det tilbage inden for 14 dage efter, du har modtaget det. Dette gælder dog ikke visse varer, der eksempelvis er specialfremstillet eller ældes hurtigt.