Rejse på budget: Sådan kommer du billigt afsted

Rejse på budget: Sådan kommer du billigt afsted

I hverdagen er der som regel ikke tid eller overskud til det helt store, men efter en mindeværdig rejse, kommer der dog nyt overskud og energi påkontoen. Derfor har langt de fleste af os har brug for et afbræk fra hverdagen, når vi endelig får ferie –ogsåselvom budgettet ikke er imponerende. Selvom budgettet er stramt, kan det sagtens lade sig gøre at komme påen lækker rejse uden det gør alt for ondt påpengepungen. Læs med og bliv klogere påhvordan.

Lad en rejsespejder hjælpe dig

Første skridt er at tilmelde dig en rejsespejder, som kan samle de mange tilbud og eventuelle afbudsrejser for dig, så du ikke selv skal bruge tid på at tjekke de mange rejseselskabers hjemmesider. Når du tilmelder dig en rejsespejder, kan du selv angive dine specifikke ønsker for rejsens destination, tidsrum og prisklasse. Når der dukker et tilbud op, der matcher dine krav, får du med det samme besked, hvorfor du hurtigt kan få fingrene i de billige billetter.

Vær fleksibel omkring destination

Hvis du gerne bare vil ned i varmen og ikke har nogle bestemte ønsker omkring en specifik destination, bliver det en hel del lettere at finde en rejse inden for et rimeligt budget. Særligt i højsæsonen er de populære rejsemål dyre, men er du villig til at holde ferie i de mindre besøgte lande, hvor der er mindst lige så meget godt vejr og spændende omgivelser, får du langt mere for pengene. Når du tilmelder dig en rejsespejder kan du altså med fordel være fleksibel med rejsedestinationen, så du får information om alternative og billige rejsemål, som du måske ikke lige selv ville have tænkt på.

Overvej enkeltbilletter frem for returbilletter

I stedet for altid at søge på returbilletter, kan det faktisk være billigere at søge på enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber. Ofte bestiller man returbilletter, fordi det virker nemmere at holde styr på, når afgangene er fra samme flyselskab –dette udnytter flyselskaberne ved at gøre returbilletterne en smule dyrere, end hvis man bestiller ud- og hjemrejsen separate. Når du ser påudbydernes tilbud påreturbilletter, er det derfor en rigtig god idé at tjekke, hvad det ville koste at planlægge ud- og hjemrejsen separat.

Du har dog også muligheden for at låne til turen, hvis du synes, at turen alligevel bliver for dyr trods alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *