Sådan får du og din familie en hyggelig sommerferie derhjemme

Sådan får du og din familie en hyggelig sommerferie derhjemme

Er budgettet eller lysten der ikke i år til at skulle et eller anden sted hen på ferie? Det er ikke nødvendigt at tage nogle steder hen for at få en rigtig fed sommerferie med din familie. I kan nemlig finde på en hel række hyggelige ting at lave derhjemme og rundt omkring i jeres nærområde.

Spil havespil og leg i haven

Hvis I er så heldige at have en have, kan der hurtigt gå rigtig meget tid ude i den. Der kan gå meget tid med bare at nyde solen, men når det bliver kedeligt, kan I hive alle jeres havespil frem. Havespil er noget, som hele familien kan være med på. Ellers kan de mindste i familien altid have det sjovt med vand legetøj og vandpistoler. Invitér jeres venner forbi til en grillaften og et spil Crockett, så har I opskriften på en rigtig hyggelig sommeraften.

Tag et par dage på cykelferie

Hvis I har hver jeres cykel, kan I springe ud i at tage et par dage på cykelferie. Det er for jer, der gerne vil udfordre jer selv og være lidt aktive i jeres ferie. En cykelferie kræver ikke meget mere end et par cykler, et telt og et par soveposer. Det kan til gengæld være rigtig hyggeligt, og I kommer ud og ser naturen på en helt ny måde.

Hold picnic rundt omkring i jeres nærområde

Hvis der er noget, der kan skabe god stemning, så er det lækker mad. Det er noget, som alle er vilde med. Du og din familie kan i jeres sommerferie tage på picnicture rundt omkring i jeres nærområde. I kan være sammen om at pakke en picnickurv med noget lækker mad og kolde drikkevarer. Derefter er det bare at tage ud i naturen og nyde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *