Sådan fungerer en vakuumløfter

Sådan fungerer en vakuumløfter

En vakuumløfter er et meget simpelt redskab, som kan anvendes til at håndtere emner eller produkter med en flad overfalde i flere forskellige størrelser. Løfteren suger sig fast ved hjælp af undertryk, som skabes af en strøm, hydraulik eller benzinkørende motor, og dette gør, at man lettere kan løfte diverse emner med for eksempel en kran eller en truck. En vakuumløfter kan anvendes til emner med en vægt fra 2 kg og op til 20 tons, og den kan bruges i flere forskellige industrier. Den er ideel til at skåne medarbejdere for tunge løft i en produktionsvirksomhed, og den kan anvendes på et værksted, hvor der arbejdes med store elementer eller plader. En vakuumløfter kan gøre håndteringen af emner eller produkter lettere og dermed skåne medarbejdere for mange tunge løft samt fysisk hårdt arbejde.

Gode arbejdsforhold og glade medarbejdere kommer ikke af sig selv

At skabe gode arbejdsforhold for sine medarbejdere er en meget vigtig faktor, hvis man ønsker, at en virksomhed skal opnå succes. Enhver medarbejder bidrager til, at en virksomhed kan leve op til en kundes forventninger omkring service, leveringstid og kvalitet. Gode arbejdsforhold kommer ikke af sig selv, og derfor bør man i ledelsen se på, hvor man kan skabe bedre arbejdsforhold og dermed skabe optimering.

I produktionen og på lageret udfører medarbejderne typisk mange daglige løft, og dette kan tage meget energi fra deres daglige arbejdsgang. Her kan en vakuumløfter hjælpe til at udføre et forsvarligt og sikkert løft, som ikke kræver meget energi. Medarbejderne har dermed mere overskud til at fokusere på andre opgaver, og deres humør og arbejdsmoral vil ofte stige, da de ikke skal bruge alle deres kræfter på fysisk hårde arbejdsopgaver.

Dette skal du overveje, før du investerer i en vakuumløfter

Hvis du og din virksomhed vælger at investere i en vakuumløfter, så er det vigtigt at sørge for, at den passer til de produkter, som I arbejder med til hverdag. Produkterne skal have en flad overfalde, som løfteren kan danne undertryk på og dermed hjælpe til at håndtere et løft. Du skal tænke over, hvor mange kilo der er behov for at løfte, så vakuumløfteren passer til netop de produkter, som skal løftes. Løftekapaciteten afhænger af produktets overfladeareal samt tæthed, da løfteren skal danne undertrykket her.

Er du i tvivl om, hvilken vakuumløfter der passer til dine produkter, så kan det være en god idé, at du rådfører dig hos en forhandler. Læs mere om vakuumløftere og få kompetent rådgivning ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *