Sådan kombinerer du mode og boligindretning

Sådan kombinerer du mode og boligindretning

Mange opdeler deres bolig fra deres tøjstil, så de elsker tøj med farver, men har et sort og hvidt hjem. Eller de har et farvestrålende hjem, hvor der sker noget over det hele, men de går altid klædt i mørkt tøj. Vi synes, du skal kombinere mode og boligindretning.

Din boligindretning skal fortælle din historie. Det skal være et sted, hvor du kan lide at være, og hvor du føler dig hjemme. Det er præcis det samme, at du gør, når du vælger tøj. Derfor bør du overveje, hvad du har valgt af alt fra møbler til gulve, og om det symboliserer, hvem du er som person. Lær mereom gulve her.

Skal jeg kun have sorte/hvide møbler?

Mange elsker tøj, som altid er sort eller hvidt. Derfor undrer de sig over, om de kun skal have en bolig, som ser sådan ud. Her vil vi sige, at det er en god idé at vælge nogle møbler, hvor du får nogle farver, mens den generelle boligindretning indgår i dit sort-hvid tema. Det opnår du f.eks. ved at få et epoxy gulv, hvor du har mulighed for at få et flot mat gulv, som passer til din minimalistiske tøjstil.

Når det kommer til tøjmoden, så er det heller ikke populært kun at have sort og hvidt tøj på. Vi vil anbefale dig, at du vælger noget farvestrålende tilbehør. Dvs. på samme måde som vi også anbefaler, når det kommer til din boligindretning. Det kan være, at du har et gult tørklæde. Eller en hue om vinteren med lidt farver eller i et flot mønster.

Det samme gør du så, når det kommer til din boligindretning. Her har du mulighed for at vise, hvem du er som person. 

Generelt bør både din tøjmode og boligindretning reflektere, hvem du er som person. Tænk over alle dine valg.