Skal du have nyt badeværelse? Få inspiration her

Skal du have nyt badeværelse? Få inspiration her

Går du med drømme om at få et nyt badeværelse? Badeværelset er et super vigtigt rum i hjemmet. Det er her, hvor man lige har lidt tid for sig selv, skal forkæle og pleje sig selv. Det er her, du har mulighed for at tage et velfortjent pusterum fra hverdagen.

De praktiske overvejelser

Når du skal investere i et nyt badeværelse, er der en række praktiske ting, du først og fremmest skal tage stilling til. Hvis du opholder dig meget på badeværelset, er det rart med et stort badeværelse, hvor du kan have plads og lægge ting fra dig. Har du brug for meget opbevaring på badeværelset? Når du skal vælge badeværelsesmøbler og Vvs-installationer, er det også væsentligt at tænke økonomi og miljø ind i det. Har du et mindre badeværelsesrum, skal opbevaringsløsninger være innovative og smarte, så du får mest muligt ud af dit rum. Du kan se et stort udvalg af badeværelser her.

Find din egen stil

Når det kommer til badeværelset, skal det selvfølgelig være praktisk, men det skal også passe ind i din og husets øvrige stil. Her er det en god idé at overveje, hvad man sætter pris på. Skal det være moderne med meget rene linjer, eller skal det være personligt og sjovt? Med inspiration fra Aubo Køkken & Bad finder du er 3 eksempler på badeværelsesindretninger og stilarter.

 

Klassisk look

Det klassiske badeværelselook er hyggeligt og romantisk. Når du træder ind i dette rum, får du en fornemmelse af at være gået tilbage i tiden. Igennem lækre materialer og enkle designs kan du slappe helt af i dette rum. I dette rum står tiden stille, og der er plads til dig, og alt den tid du skal bruge. Vælg klassiske, romantiske malede træfronter på dine skabe, et fritstående badekar og flotte messing armaturer. Et godt valg til det klassiske badeværelse er forholdsvis små klinker og gerne arabisk-inspireret mosaik på gulvet. Sørg for at få lidt hygge i krogene med stearinlys, en plante og små kurve med plejeprodukter og toiletpapir.

 

Moderne og minimalistisk

Det moderne og minimalistiske badeværelse er det mest populære i mange nybyggede og renoverede hjem. Der er rene linjer i alle elementer og grebsløse skuffer og skabe. Alle håndklæder og plejeprodukter er gemt væk i skabe og skuffer, så man kun ser det helt rene og simple. Det skaber en fornemmelse af ro og eksklusivitet, når du træder ind på dit badeværelse. Glas og mosaikker i ensartede farver præger vægge og baderum.

 

Vildt og vovet

Badeværelset er et lille rum, men derfor bør der ikke være nogen grund til at holde sig tilbage, når det kommer til indretningen. Find nogle vilde mosaikker til væggen og brusenichen eller et vildt tapet. Badeværelset er ofte hvidt og neutralt i møblerne, og netop derfor kan rummet sagtens klare lidt ekstra spræl. Du kan også nøjes med at male en enkelt væg en vild farve eller hænge et stort billede op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *