Undervurdér aldrig de hvide vægges betydning

Undervurdér aldrig de hvide vægges betydning

Noget af det mest vigtige og mest undervurderede når det handler om boligindretning, er de kolde hvide vægge, som alt for ofte får lov at stå tomme eller upersonlige. Der findes så mange forskellige ting, som kan pynte pænt på væggen og som kan give nyt liv, og det er vigtigt at benytte sig af.

Tips og tricks

Den smukke plakat med flotte farver eller et sødt motiv er en klassisk løsning, når det handler om vægdekoration. Der findes et hav af forskellige plakater i alle størrelser, farver og designs, som vil klæde de danske hjem.

 

Hvis man har et lille rum, kan det spejl med en sej ramme både pynte, og samtidigt få rummet til at føles større. Spejle behøver ikke altid være formet som en cirkel eller firkant. Det vil give et helt andet udtryk, hvis spejlet er formet som en blomst på børneværelset eller en flaske i køkkenet.

 

Der findes et stort udvalg af større eller mindre opbevaringskasser til væggen, hvor man kan udtrykke elegance. De små kasser, som kan være lavet af alt fra messing til porcelæn, vil være perfekt til både makeup, planter, magasiner og farveblyanter. Her må man sige, at funktionalitet og design går hånd i hånd.

 

De fleste stuer eller køkkener bør have et vægur, som er en perfekt måde at pynte væggen på og bryde de hvide vægge. Vægure fås i tusindvis af varianter, hvor man skal vælge en passende størrelse og farve, for at få det bedste resultat.

 

Lysbokse er også blevet meget in for tiden, og er i høj grad med til at udtrykke personlighed. Man kan hænge den op på væggen, og skifte bogstaverne ud hele tiden, så man bliver mindet om små søde tekster eller citater, som kan gøre hverdagen bedre.

 

For at skabe en rigtig hyggelig stemning i stuen, kan man pryde væggene med en lysestage, som pynter flot, og når den er tændt vil den kaste fine skygger langs væggen.

 

Personlig stil

Der findes et stort udvalg af muligheder, når det handler om at pynte de hvide vægge. Det, som det hele i bund og grund handler om, er at finde de ting, som understreger sin personlige stil, og som passer bedst ind i den resterende indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *