Vær sikker på at dine kunder ser dig

Vær sikker på at dine kunder ser dig

Har du en forretning, cafe eller måske en restaurant? Så ved du sikkert også, hvor vigtigt det er, at dine kunder lægger mærke til det, du tilbyder. I en verden hvor alle konstant bliver bombarderet med reklamer og oplysninger fra alle leder og kanter af, kan det dog være svært at gøre sig synlig i mængden.

Der er heldigvis mange ting, du kan gøre for at gøre opmærksom på dig selv. Sociale medier og hjemmesider er i dag et af de vigtigste steder, hvor du kan gøre dine kunder bevidste om, at din forretning eller café eksisterer. Reklame er nemlig altid en god ide at satse på. Det er dog også smart at reklamere for dig selv ude foran din forretning. Har du lokaler i en gågade eller et sted, hvor der også er mange andre forretninger i nærheden, så er det nemlig vigtigt, at du vækker de forbipasserendes nysgerrighed. 

Har du en forretning, så sæt nogle af dine varer ud foran, så dine potentielle kunder kan se dit udvalg. Har du en café eller restaurant, så var det måske en god ide med nogle borde og stole udenfor, så de spisende gæster kan sidde der. Det er også med til at skabe en god stemning. Du kan også få deres opmærksomhed gennem spændende vinduesdekorationer og skilte.

Praktiske skilte med masser af muligheder           

I virkeligheden er det ikke meget, der skal til før, at dine kunder ser dig. Har du eksempelvis et A-skilt, er det egentligt kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skrive, og hvad du kan vise frem. 

Vær kreativ og tegn nogle af de varer, I sælger, eller skriv dagens menu eller specialitet. Du kan også reklamere for et knaldtilbud, som kun varer én dag. Det vækker nysgerrighed, og så kan det tiltrække kunder i butikken. 

Skiltene vejer ikke særlig meget, så de er nemme at flytte ind og ud ved åbningstid og lukketid, hvilket gør det til et praktisk redskab i enhver butik. Så har du ikke allerede et A-skilt, så få fat i et med det samme og gå i gang med at reklamere for din forretning.