Weekendophold med din partner – Nyd stilheden og hinanden

Weekendophold med din partner – Nyd stilheden og hinanden

I en stressende hverdag med arbejde og måske små børn, har du og din partner en masse at se til og i weekenderne har I måske heller ikke altid tiden til at slappe af og koble fra.

 

I har måske overvejet at tage på et weekendophold for at koble af enten til en storby eller ude i roligere omgivelser. Før i beslutter jer for, hvor i skal på weekendophold, bør i vurdere om formålet med opholdet er at koble af og opleve nyt sammen eller at koble af og slappe af sammen. I en travl hverdag, kan det anbefales, at man engang imellem giver plads til at koble helt af og slappe helt af sammen med sin partner, hvor i kan nyde stilheden og hinanden. Hvis der er en masse at se til i hverdagen, kan romantikken af og til forglemmes. Vælger I at tage på et weekendophold i rolige omgivelser, kan romantikken måske få en lille opfriskning. Brug tiden med hinanden og slap af sammen i stedet for at tage en weekendtur til en storby, hvor der ingen tid er til afslapning grundet de mange nye indtryk og den stressende miljø.

 

Weekendophold i rolige omgivelser

 

Der findes mange opholdstyper i rolige omgivelser. Her kan nævnes kroophold, slotsophold, wellness-ophold, sommerhusophold med videre.

 

Fælles for kroophold, slotsophold og wellness-ophold er, at du kan tilkøbe dig mad på opholdsstedet. Her er gode chancer for, at der bliver kælet om maden og om jer, hvilket giver jer anledning til at læne jer tilbage og nyde hinanden. Til gengæld får i absolut stilhed ved leje af et sommerhus. Her vil ingen andre være til stede og I har dermed kun hinanden – I får dog ingen service ved leje at et sommerhus, hvilket lægger op til at I selv skal kokkerere. Vælg derfor weekendophold efter jeres ønsker og behov til luksus.

 

Hindsgavl Slot

 

Hvis I vil have garanti for luksus og ophold i rolige omgivelser, så er Hindgavl Slot et godt bud på et weekendophold, hvor I får hele pakken. Hindsgavl Slot er beliggende på Fyn og er fyldt med charme og flere hundrede års historie. Slottet byder på hyggelige og kontrastfyldte oplevelser i enestående omgivelser. Hindsgavl Slot er en kombination af klassisk slot og moderne hotel. Her vil I blive indkvarteret i luksuriøst værelse i enten gammeldags slotsstil eller i et nyere renoveret værelse i moderne og enkel stil. Fælles for de to værelsestyper er at de er smukke og luksuriøse.

Køkkenet er et nuanceret dansk slotskøkken, der serverer måltider i høj kvalitet. Slottet har egen køkkenhave, hvor frisk frugt, grønsager og krydderurter forsynet køkkenet med friske råvarer. Her vil I også oplevede en masse hjemmebag og hjemmelavet marmelade med videre til bl.a. morgenbuffeten.

 

Hindsgavls Slots er indehaver en stor slotspark på omkring 40.000 m2. Den store slotspark er åben hele året rundt. Her kan I nyde udsigten til Fænøsund på den ene side og det 800 år gamle slot på den anden side. Parken er smukt indrettet med blomster, træer, alléer, damme og terrasser og huset Sorgenfri, hvor H.C. Andersen i sin tid sad og skrev digte til sin veninde. På den anden side af slottet grænser grunden op til Hindsgavl Dyrehave, hvor I kan opleve både krondyr, dådyr, smuk skov, vandhuller og storslåede skrænter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *